2777
2789
ای جان منم شرایطم شبیه هست الان خوابوندم دارن دندون درمیان دختر من خدا بخواد آخرین آسیابی هست اون کل ...

بله احتمالا از دندونشه چون آسیاب آخر داره درمیاد و نصفه تو‌لثه مونده احساس میکنم داره اذیتش میکنه 

بله دخترم واقعا خودش مستقله صبحا پامیشه ولی خودم همش استرس دارم میگم نکنه خواب بمونه 

من زودتر بیدارش میکنم خودش لباس میپوشه میره 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم .ادمیزاد دلش نمی یاد من به خاطر چند سال دیر آوردن از الان غصه تنهایی تو آینده شو می خورم

عزیز دلم حالتو میدونم منم دومی با ۴۲ سال سن آوردم با چقدر تیکه از اطراف ولی به خاطر بچه اولم مدام میگفت مامان من کسی و ندارم خیلی تنهام ۱۰ سال فاصله سنی دارن با بارداری خیلی سخت وهمسری که هیچ توجه ای نمی‌کرد بهم با اینکه خودش چند سال میگفت بچه میخوام خدا میدونه چقدر عذاب کشیدم ومیکشم دست تنهام الانم هیچ کاری نداره در حد چند دقیقه بازی کردن با بچه همش میگه یا خستم ،یا کار دارم .

از درد کمر و زانو  پا درد دارم میمیرم ولی توجهی نمیکنه فقط به خودش فشار نیاد و به کارای خودش برسه بقیه اش مهم نیست.

خیلی کم میارم خسته میشم گاهی به خاطر فشار طفلم و دعوا میکنم ولی هزاران هزار بار خدارو شاکرم به خاطر وجودش .منم خیلی به این موضوع فکر میکنم ولی سپردم به خدا توکل به خودش انشالله در آینده شرمنده اش نمیشم.

عزیز دلم حالتو میدونم منم دومی با ۴۲ سال سن آوردم با چقدر تیکه از اطراف ولی به خاطر بچه اولم مدام می ...

بازم بچه شما پسره .دختر آدم باید هواشو داشته باشه .منم می سپرم به خدا ولی دلم خیلی شور می زنه آروم نمی شم