عصر مریض بودم اومد ی ابمیوه گرفته بود دخترش گریه چرا طمعی ک من میخام نیی پدرشم منو فوش کوفت بخوری درد بخوری بمیر دیگ منم گریه زار زد گوشم زر نزن صدات بره واحد بغلی بعد گف من بیشرفم زن نگیرم روت میارم جلو چشمات بعد من عصبی شدم گفم میرم زنگید پدرم فوش بد این چ تربیته بچه اس
خب، اگه موردی رو به اشتراک میذارید کل ماجرا رو تعریف کنید از یه چیز میگید اما از ده موردش فاکتور میگیرید. هر چقدر هم که شوهر شما دیونه و روانی باشه بازم این رفتارش نتیجه کارای قبلی خودتون هم میتونه باشه. بچه ش گریه میکنه بخاطر طعم آبمیوه، به شما فحش میده؟! من اصلا نمیگم ایشون آدم بد یا خوبیه اما کارش یه عکس العمل از کار قبلی شماست. با خودتون صادق باشید تا این وسط پدر و مادر بیچاره شما هم به عذاب نیفتن
.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷
عزیزم میدونم ازدستش ناراحتی ولی بازم برمیگرده به خودت،باهاش حرف بزن وبگو الان من مادر بچم واجازه بده مثل بچه خودم تربیتش میکنم وحتما قسم بخور که هیچ فرقی نمیزاری که بچه خودته،مردها رو دختر حساسن،شاید شوهرتون پیش زمینه داره که نامادری بد رفتاری میکنه واینا حساس شده،شما سعی کن مدیریتش کنی،صبر لازم داره راهی که خودت انتخاب کردی باید باصبر وتلاش سعی کنی درستش کنی
لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
شوهرت چیکار کنه بدبخت ،مگه میتونه برای بچه آبمیوه بخره ،هنوز یادش نرفته برای یک پفک وماشمالو دعوا راه انداختی رفتی خونه ی پدرت،بد دهنی شوهرت هم برای تو که نباید مهم باشه ،هر بار یکی بهت گفت به بچه ظلم نکن دعوا نکن بهش تو این سایت گفتی حنده وهرزه تو که ادبیاتت اینه از شوهرت گله نکن ،بیچاره به دخترش گفته بود دختر گلم شما دعوا راه انداخته بودید
خب، اگه موردی رو به اشتراک میذارید کل ماجرا رو تعریف کنید از یه چیز میگید اما از ده موردش فاکتور میگ ...
چون این خانم با شوهرش دعوا کرده چرا پفک خریدی چرا برای بچه اسباب بازی خریدی،این خانم تابستون بچه شوهرش رو از خونه بیرون کرد شوهرش هم پسر خانم رو انداخت بیرون ،ولی این خانم اصلا ناراحت نبود می گفت اینطوری خیلی بهتره من گرمم رابطه می خوام با بچه ها سخت بود اتفاقا بهتر شد
همین کارارو کرده زنه فرار کرده با یه بچه رو ول کرده رفته
دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید