2777
2789
عنوان

بیاید درد و دل کنیم دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت ترررررین کار دنیاس بچه داری نه حق اعتراض داری نه گله کردن نه راه برگشت نه نای ادامه دادن نه وقفه ...

اره مخصوصا که یه مدته کار شوهرم زیاده اصلا خونه نیست وقتی ام میاد از خستگی زود خوابش میگیره، بیشتر خسته میشم ولی چاره چیه مجبورم 

نهبه هیچکدومشون نرسیدم..

منم نرسیدم ولی چیکار میشه کرد؟ خیلی اذیتم میکنه ولی بازم خداروشکر🥲💔

راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگی‌های خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربه‌های بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم‌🌎.

منم تنبلی داشتم دمتر ازمایش تیروئید نوشت که کم کار بود قرص خوردم نرمال کع شد رفتم دوباره سونو کیستم ...

خداروشکر  همیشه سالم باشی انشالله به منم‌دعا کن 

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

عزیزکم آرزو میکنم خوشبخت بشی واقعا چی بگم خیلی سخته خیلی خدا بخیر کنه

قربونت برم عزیزم ان‌شاءالله همیشه خوشحال و سلامت باشی و حاجت‌روا❤❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

مال منم ۱۸ ماه فقط ریخت و پاش میکنه ولی کم کم حرف که میزنه اینش خیلی شیرینه 😍

پسر من همش چسبیده به پام همش باید بغلش کنم فلج شدم دیگه😭

ولی شیرین کاری و دلقک بازی ام زیاد دارع

لطفا لایک ننمایید🗿