2777
2789
عنوان

بیاید درد و دل کنیم دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 33 پست
منم نرسیدم ولی چیکار میشه کرد؟ خیلی اذیتم میکنه ولی بازم خداروشکر🥲💔

زندگیم شده شبیه فیلم بامداد خمار🙂😂

بخاطر عشق و عاشقی از درسم گذشتم منی که نفر اول مدرسه بودم

اخرشم همون عشق روح و روانمو به هم ریخت.. 

زندگیم شده شبیه فیلم بامداد خمار🙂😂بخاطر عشق و عاشقی از درسم گذشتم منی که نفر اول مدرسه بودماخرشم ه ...

آرزو میکنم خدا به قلبت آرامش بده رفیق✨️همسن خودمی اگه اشتباه نکنم. راستش من عشق و عاشقی که اصلا همش دنبال درس بودم ۴ سال پشت کنکور آخرا واقعا خسته شده بودم رفتم دانشگاه ثبت نام کردن چقدر پشت درای دانشگاه گریه کردم رشته‌ای که می‌خواستم نیاوردم الان یه رشته دیگه میرم هرشب دارم گریه میکنم. 

راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگی‌های خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربه‌های بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم‌🌎.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرزو میکنم خدا به قلبت آرامش بده رفیق✨️همسن خودمی اگه اشتباه نکنم. راستش من عشق و عاشقی که اصلا همش ...

الهییی میفهمم چقدر سخته

منم تا سال اخر فقط به فکر درس بودم

سال اخر منی که اصلا به عاشقی فکر نمیکردم نمیدونم چی شد..

همش میگم کاش هیچوقت نمیدیدمش

الان انقدر حسرت رشته ای که ۱۲ سال بخاطرش درس خوندم و بخاطر سال اخر قبول نشدمو دارم

واقعا میفهمم چقدر سخته

ان شاءالله که تو هم حال دلت خوب شه🤍

الهییی میفهمم چقدب سختهمنم تا سال اخر فقط به فکر درس بودمسال اخر منی که اصلا به عاشقی فکر نمیکردم نم ...

نمیدونم واقعا چطوری قراره حالم خوب شه نمیدونم

راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگی‌های خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربه‌های بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم‌🌎.