2777
2789

تازه پا گذاشتم تو 24 سالگی . شخص لاغر اندامی هستم 

من هر چی میخورم یا چیزیو غذایی رو دوست دارم یعنی بیشتر چیزایی ک باعث تحریک روده میشه .مثال کره . ارده . شیر . یا بعضی میوه های تابستانی .هلو .  آبگوشت . . . یا مربا . فلافل . یا سیب زمینی سرخ یا تخم مرغ ابپز .از اینا ک تو غذام باشه .خیلی عذر خواهی میکنم سریع پیچش شکم میگیرم . اون غذا دیگه برام کوفت میشه .

حتی یک دکتر خوب گوارش هم رفتم کونولسکوپی هم دادم گفت هیچ مشکلی نداری فقط حساسیت غذایی . ک باید رعایت غذایی داشته باشی . قرصی دارویی هم گفت نیاز نیس تجویز بشه . 

می‌دونم رعایت غذایی رو آدم یه چیزایی رو دوست داره بخوره ولی چیزی تو وجود آدم نمی‌مونه زود خیلی ببخشید دفع میشه . 

مثلا الان خالمو و دختر خالم همین طوری ان خواهرمم همین طوریه . نمیدونم یعنی ارثیه یا چی آخه دوست دارم یکم چاق بشم از اونور میخورم از اونورم پیچش میگیره منو کلافم کرده نمیدونم چی کنم و دلیلش چیه شما تا حالا کسی اینجوری شده چی کردید یکم راهکار میدید راهنمایی چیزی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.