2777
2789
عنوان

تو روخدا بیاین ازم کلاهبرداری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 119194 بازدید | 1156 پست
اسکرین ک تار نمیشه ایشالله ک صبح بیاد حسابت باز همونم بفرست شاید جعلی نبود

عکس اومد

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو طلا فروشی بهت فرستاد ؟

نه از طلا فروشی اومدیم بیرون ولی جلو در طلا فروشی بودیم که فرستاد

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

اونجا هم دوربین دارهایشالله ک میاد حسابت فقط دیگه بدون همسرت همچین معامله ای انجام نده

فقط بیا حسابم یا پیدا مرده دیگه من غلط کنم تنهایی کاری انجام بدم و اعتماد الکی به کسی بکنم 

بخدا اینقدر از بچگی تا الان توی زندگیم زجر کشیدم که شدم پیر پیر..همش به خدا میگم این دیگه حقم نیست ایندفع برام کاری کن

جز ناراحتی نمیدونم چی بهت بگم ، الان با این شماره تماس بگیر ببین میتونن برات کاری بکنن یا نه بگو پول ...

نه نیومده حسابم کلا که بخواد برداشت بشه

بخدا اینقدر از بچگی تا الان توی زندگیم زجر کشیدم که شدم پیر پیر..همش به خدا میگم این دیگه حقم نیست ا ...

فدات بشم تاپیک خوندم دلم آتیش گرفت برا دخترات عزیزم نمیخوای تحت نظر باشی یه بچه بیاری 

خیلی برات ناراحت شدم سرم درد گرفت چطوری دلشون میاد اینجوری یه نفرو ناراحت کنن انشالله زود پیدا بشه

بخدا از ناراحتی دارم میمیرم اگه پولم برنگرده همیشه نفرینش میکنم چون واقعا با این ۱۴۰ تومن بدبخت میشم

نه نیومده حسابم کلا که بخواد برداشت بشه

میدونم نیومده حسابت ، اصلا به حسابت نزده که پول بیاد، تو اینطوری بگو که کارو انجام بدن    لااقل شماره حسابی چیزی ازش پیدا کنن حالا زنگ بزن ببین چی میشه