2777
2789
عنوان

تو روخدا بیاین ازم کلاهبرداری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 119257 بازدید | 1156 پست
میشه بدونم چرا به خود طلافروشی نفروختید

چون طلا فروشی کمتر میخرید توی دیوارگذاشتم که کمی بیشتر بفروشم..چون خواهرم توی دیوارطلا خریده بود گفتم خوبه چه میدوستم کلاه بردار هست فکرکردم همه مثل خودمون هست

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا از ناراحتی دارم میمیرم اگه پولم برنگرده همیشه نفرینش میکنم چون واقعا با این ۱۴۰ تومن بدبخت میشم

انشا‌الله پیدا میشه ولی عزیزم چه دلو جرعتی داری زن تنها میری طلا بفروشی خدایی نکرده یه بلایی س خودت میاود چی  

فدات بشم تاپیک خوندم دلم آتیش گرفت برا دخترات عزیزم نمیخوای تحت نظر باشی یه بچه بیاری

این زندگیم نابود که دیگه فکر بچه ای دیگه نیستم که بیارم توی این زندگی بدبختش کنم

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

انشا‌الله پیدا میشه ولی عزیزم چه دلو جرعتی داری زن تنها میری طلا بفروشی خدایی نکرده یه بلایی س خودت ...

کاش یه بلایی سرخودم میاورد ولی طلامو که با بدبختی خریدم نمیبرد

به خاطر اینکه چهار پنج میلیون بیشتر سود کنه ، طرف قیمت بالا بهش گفته که طلارو از چنگش اینهم کل طلارو ...

هیچ مدرکی ازش نداشته

ببین طلافروشی اومده دم طلافروشی از طلارو گرفته سبا زده فیلمش هست مدرک داری اگر کلاهبرداری هم باشه پیدا میشه 

ایشالله صبح میبینی ک حسابت چون ۱۴۰ هست کم نیست زمان میبره

خدا نکنه مم دلم روشنه حس ششم قوی دارم مطمعن باش پیدا میشه

برام دعا کن عزیزم تا صبح سکته نکنم خیلیه.. از صبح هیچی نخوردم حتی آب هیچی از گلوم پایین نمیره

ببین طلافروشی اومده دم طلافروشی از طلارو گرفته سبا زده فیلمش هست مدرک داری اگر کلاهبرداری هم باشه پی ...

ایشاالله..پس چرا شماره حسابی که توی عکس شبا هست میزنم میگه نامعتبرهست

ایشاالله..پس چرا شماره حسابی که توی عکس شبا هست میزنم میگه نامعتبرهست

چرا از وقتی طلا برده گوشیش خاموشه