2777
2789
عنوان

کسی هست بچه دو سالش بد غذا باشه و از حموم بترسه

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 42 پست

یه سری عروسک پلاستیکی همراهش ببر حمام  توی تشت بشینه بازی کنه باهاش

دوش از بالا رو سرش بریزه شاید بترسه شاید اگر شدت آب کم باشه راحت تر بشه

عروسک ها رو او بشوره  تو هم او رو بشور 

بیخود به اوتیسم ربطش نده

خدا خیرت بده. استرس وجودمو گرفته بود

یکم کتاب تربیت بچه و سیستم مغزی و ارتباطیشون رو بخون عزیزم که بدونی چی به چیه و چیکار باید بکنی

اعتمادبنفس هر ادمی تا دو سالگی شکل میگیره، عزت نفسشون تا ۴ سالگی

و خصیت هر ادمی تا ۸ سالگی دیگه شکل گرفته

پس همین سالها مهمترین سن تربیت بچه ست، نه نوجوانی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم کتاب تربیت بچه و سیستم مغزی و ارتباطیشون رو بخون عزیزم که بدونی چی به چیه و چیکار باید بکنیاعتما ...

اهااا ممنون ازت اجی.  والا یه پسر دارم فقط دوس دارم با بهترین روش. تربیت کنم.  چهار سالشه شکر خدا بلبل زبونه آروم  زیاد اذیت نمیکنه فقط گاهی یه حرفشو دوسه بار میگه

گر ایزد ز حکمت ببند دری ، ز رحمت گشاید در دیگری 🌹🌹کچه کوردم ✌

گوشی اصلا نمیدم اما تی وی چرا مدام پاش نشسته

روزی یکساعت بیشتر نباید باشه، اونم نه مداوم، مثلا ۴ تا ۱۵ دقیقه

سرعت پردازش مغز انسان توی بچگی خیلی خیلی کمتر از محتوای تلویزیون و گوشیه

برا همین بزرگ میشه اختلال توجه و تمرکز پیدا میکنه یا همون adhd

تمرکزش برا درس و مدرسه خیلی میاد پایین و بیش فعال میشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اهااا ممنون ازت اجی. والا یه پسر دارم فقط دوس دارم با بهترین روش. تربیت کنم. چهار سالشه شکر خدا بل ...

امیدوارم بهترینها براتون رقم بخوره❤️

یه سری عروسک پلاستیکی همراهش ببر حمام توی تشت بشینه بازی کنه باهاشدوش از بالا رو سرش بریزه شاید بتر ...

قبلا با باباش میرفت حموم حس میکنم باباش یا اب گرم ریخته روش یا سرد و اینکه خیلی اتفاقی دیدم وحشتناک سرشو میشست 

اینم بگم باباش میگفت دوستدارم ببرمش اما انگار بلد نبود بچه ترسیده 

دیگه نزاشتم ببرش خودم بردمش خیلی بهتر بود 

روزی یکساعت بیشتر نباید باشه، اونم نه مداوم، مثلا ۴ تا ۱۵ دقیقهسرعت پردازش مغز انسان توی بچگی خیلی خ ...

چه خوب توضیح میدین معلومه دانشش رو دارید مرسی ازتون🌸🙏🏻

گوشی اصلا نمیدم اما تی وی چرا مدام پاش نشسته

عزیزجان از منی که بچم از تلویزیون خیییلی آسیب دید بشنو،چون گفتی بچت حرف نمیزنه اینو پرسیدم،بچت مشکلی نداره ولی اون تلویزیون خیلی بهش آسیب می‌زنه 

پسر من خیلی گریه میکرد،تا هفت هشت ماهگی پدر منو درآورده بود،هیچ راهی هم آرومش نمیکرد،فقط یا باید پیشش مینشستم یا بغلش میکردم،نهایتا دیدم چقدر وقتی تلویزیون میبینه آرومه،بی نهایت آروم میشد و تمام توجهش به تلویزیون بود و منم راحت میتونستم کارامو کنم،جوری شد که چشماش باز میشد باید تلویزیون روشن میشد و تا آخر شب با تلویزیون می‌خوابید ،گاهی یه فیلم سینمایی رو دو بار پشت هم میدید ،خلاصه کنم برات بچه من دو سال و نیمش بود ولی در حد بچه یه ساله شده بود،جوری شد که ترسیدیم گفتیم اتیسم داره ولی فقط تاثیر تلویزیون بود،کم کم دیگه نذاشتم تلویزیون ببینه،بردمش گفتار درمانی و کار درمانی ذهنی،پسرم تا سه سالگی فقط می‌گفت آب،بابا،مامان همین 

خداروشکر الان همه چیش خیلی پیشرفت کرده،از نظر ذهنی اوکی شده ولی از نظر تکلم هنوز نسبت به بچه های هم سنش خیلی عقبه،تازه میگه بده،نکن،باشه 

الان چن روزه صداش میزنم میگه بله اینقدر ذوقشو میکنم 

تلویزیون رو از بچت بگیر بزار تا دنیا رو کشف کنه 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
همه این هایی که گفتی طبیعی هست غیر از حرف نزدنش که اونم با گفتار درمانی درست میشه جای نگرانی نیست عز ...

حرف زدنشم به خانواده ی شوهرم رفته اونها همشون همین هستن ارثی ممکنه باشه؟ و اینکه دخترمم دیر حرف زد اطراف ۳ سالگی