2777
2789

همگی بگین چی قبول شدین و چه شهری 

می‌خوام بدونم کسی هست زابل قبول شده باشه؟

دانشگاه دولتی زابل ترجیحا رشته مهندسی برق

میترسم تنها دختر تو کلاس تنها باشم😂😑

علوم تربیتی آزاد قراره برم و ۴ سال پشت کنکور با اشک ریختن و اینا به آرزوم نرسیدم! ولی الان نمیدونم چرا ترسیدم برم جلو🥲 خیلی تلاش کردم نشد.

راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگی‌های خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربه‌های بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم‌🌎.

علوم تربیتی آزاد قراره برم و ۴ سال پشت کنکور با اشک ریختن و اینا به آرزوم نرسیدم! ولی الان نمیدونم چ ...

عزیزمممم نگران نباش مطمعن باش ک خدا بهترین هارو برامون رقم میزنه حتما موفق میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علوم تربیتی آزاد قراره برم و ۴ سال پشت کنکور با اشک ریختن و اینا به آرزوم نرسیدم! ولی الان نمیدونم چ ...

الهی بمیرم برات منم ۵سال پشت کنکور بودم درگیر افسردگی شدید شدم امسال کاردرمانی روزانه شیراز آوردم ولی راضی نیستم