2777
2789
عنوان

بیاین ببینیم کیا امسال کجا قبول شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه رنج درصد هات و نمراتت رو بهم بگی برای یکی از دوستان میخوام امسال میخواد کنکور بده و علاقه ...

اولا ک پیشنهادم اینه فیزیو بهتره درصد زیستم حدود ۶۰بود بقیه ۴۰بود زمین صفر و نمرات نهایی ام فارسی و زیست ۱۸ بقیه ۱۹به بالا جز سلامت و برداشته ک ۱۵،۱۶بود شب امتحانی بود

عزیزم من دانش اموز نبودم لیسانس رادیولوژی دارم ،بعدم نهایی و کنکور ب ی اندازه کمکم کرد تراز نهاییم ۱ ...

تبریک میگم عزیزم

ینی تو خونه هم ازمون نمیزدید یا منظورتون اینه ازمون حضوری نرفتید

عزیزم میشه بگی از کی شروع کردی و چقدر میخوندی

میگم من ۵سال پشت بودم ی سال کارکردش ی سال یکی از نزدیک هام فوت کرد بیارم ک نامزد کردم بهم خورد دچار افسردگی حاد بودم وگرنه ی سال پشت برای این رتبه کافی بود  ،،بازم ناشکر نیستم با شرایطی ک پیش اومد برام ،اما سعی کن زیست زیاد بخونی ک راه نجاتته،من اگه اطلاع داشتم اینقدر سرنوشت ساره حتما بیشتر میخوندم فیزیو بیارم اما نشد

میگم من ۵سال پشت بودم ی سال کارکردش ی سال یکی از نزدیک هام فوت کرد بیارم ک نامزد کردم بهم خورد دچار ...

منم دقیقا عین خودتم با امسال ک موندم چهار ساله پشتم

دو سال پشت سر هم دوتا از اعضای خانوادمو از دست دادم یکیش تازه چن ماهه :)و با حال بد باز شروع کردم

هدفم پرستاری شهر خودمه ک ازاده دو هفتس شروع کردم ک پام شکسته و یکم عقب موندم

پایم متوسطه اگ صادقانه واقعا تموم تلاشم کنم میتونم ۲۰ هزار بیارم؟ منطقه ۳ هسم

منم دقیقا عین خودتم با امسال ک موندم چهار ساله پشتمدو سال پشت سر هم دوتا از اعضای خانوادمو از دست دا ...

خیلی متاسفم عزیزم

بله حتما میتونی ،پرستاری ک چیزی نیس راحت میاری حتی دولتی اش رو اصن هدفت بزار رو چیزای بهتر من خودم پرستاری آوردم روزانه انصراف دادم

تبریک میگم عزیزمینی تو خونه هم ازمون نمیزدید یا منظورتون اینه ازمون حضوری نرفتید

ممنون عزیزم،نه آزمون حضوری نمیرفتم ولی آزمون انلاینو مثل  کنکور  شرایطشو شبیه سازی میکردم برای خودم

اندوه کسی را نکشت،اما ما را از همه چیز تهی ساخت

خیلی متاسفم عزیزمبله حتما میتونی ،پرستاری ک چیزی نیس راحت میاری حتی دولتی اش رو اصن هدفت بزار رو چیز ...

دور شروع کردم میترسم

کلاسامو قبلا دفتم و الان خودم فقط میخونم و تست میزنم ولی باز خیلی نگرانم

این همه موندم تهشم نشه نابود میشم🫠با درد و زجر دارم میرم جلو

عزیزم من دانش اموز نبودم لیسانس رادیولوژی دارم ،بعدم نهایی و کنکور ب ی اندازه کمکم کرد تراز نهاییم ۱ ...

میشه لطفا بگی نهایی هارو چیکار کردی اینقدر خوب شد نمره ات؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

دور شروع کردم میترسمکلاسامو قبلا دفتم و الان خودم فقط میخونم و تست میزنم ولی باز خیلی نگرانماین همه ...

امسال ایشاله میشه 

منم با امسال میشم 3 سال

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

میشه لطفا بگی نهایی هارو چیکار کردی اینقدر خوب شد نمره ات؟

والا اگه بگم فک میکنی دروغ میگم اما من فقط و فقط پی دی اف کتاب درسی  رو خوندم اونم چند بار بعد همه تمرینای کتاب رو حل میکردم آخرم نمونه سؤالای امتحان نهایی چند سال اخیر رو زدم ولی پاسخنامه هاشم چک میکردم ک ببینم ب چیا نمره تعلق میگیره 

والا اگه بگم فک میکنی دروغ میگم اما من فقط و فقط پی دی اف کتاب درسی رو خوندم اونم چند بار بعد همه ت ...

ی چیزی بگم بهت؟ خیای برام عجیبه 

منم ی دوست دارم، مثل شما بعد از سالها از دانشگاه انصراف داد 

اومد کنکور داد

نهایی هاش همه 19!

میگه فقط کتاب خوندم

مصاحبه یکی دیگه هم شنیدم که از رایدیولوژی اومد کنکور داد دندون اورد اینم میگه فقط کتاب خوندم 

برام خیلی عجیبه چی توی مغز و هوش شما تغییر میکنه 

واقعا انگار دیدگاه تون به درس بازتر میشه 

نمیدونم 

ی چیزی بگم بهت؟ خیای برام عجیبه منم ی دوست دارم، مثل شما بعد از سالها از دانشگاه انصراف داد اومد کنک ...

هیچ انفاقی تو ذهن و مغز ما نیفتاده ،کتابای الان در مقایسه با کتابای دوره دبیرستان ما واقعا آسون شده ،من معتقدم دهه ۶۰-۷۰ اگه الان بیان کنکور بدن اکثرا رشته های تاپ قبول میشن اونم بخاطر نهاییاس ک واقعا در مقابل کتابا و نهاییای دوره خودشون اسونه