2777
2789
عنوان

بیاین ببینیم کیا امسال کجا قبول شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاردرمانی روزانه شیراز

عزیزم میشه رنج درصد هات و نمراتت رو بهم بگی برای یکی از دوستان میخوام 

امسال میخواد کنکور بده و علاقه اش این رشته هس

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

بهداشت قم

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›
پزشکی اصفهان

ایولل موفق باشی

ولی طبق معمولا ما کنکوریا قرارع اوار شیم سرت سوال بپرسیمم😭😂

شما سال چندمت بود قبول شدی؟دوازدهم مدرسه رفتی؟بنظرت تراز ازمونا چقد مهمه؟ و اینکه شما نهایی خیلی کمکت کرد یا کنکور؟

اگهه تایمت خالیه و حوصله داری راهنمایی کن اگه نه که بیخیال مرسیی🐱😗

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

منم پزشکی اوردمپشیمون نیستی تو؟ مثلا اینکه نرفتی دندون

چرا اونم نه بخاطر علاقه ب دندون بلکه بخاطر راحتی و زود رسیدن ب درآمد بود اما مجبورم  خودم ب خودم امید بدم ک تخصصا و فوق تخصصای پزشکی جذابن و پولدار وگرنه افسردگی داغونم میکنه

اندوه کسی را نکشت،اما ما را از همه چیز تهی ساخت

چرا اونم نه بخاطر علاقه ب دندون بلکه بخاطر راحتی و زود رسیدن ب درآمد بود اما مجبورم خودم ب خودم امی ...

منم، چرا رفتی پزشکی پس ؟؟

من خیلی استرس داشتم اونموقع فقط به فکر این بودم که شهر خودم بمونم زدم پزشکی ، بعدش یه جوری شدم

ولی الان باز یکم بهترم ، تا چند روز پیش افسردگی گرفته بودم

ایولل موفق باشیولی طبق معمولا ما کنکوریا قرارع اوار شیم سرت سوال بپرسیمم😭😂شما سال چندمت بود قبول ش ...

عزیزم من دانش اموز نبودم لیسانس رادیولوژی دارم ،بعدم نهایی و کنکور ب ی اندازه کمکم کرد تراز نهاییم ۱۰۳۰۰بود تراز کنکورم ۹۸۰۰ ،آزمونم من اصلا شرکت نمیکردم اما کلاسای ماز واقعا کمکم کرد برای کنکور 

منم، چرا رفتی پزشکی پس ؟؟من خیلی استرس داشتم اونموقع فقط به فکر این بودم که شهر خودم بمونم زدم پزشکی ...

چون خودم تو کادر درمان بودم و واقعا میدیدم ک چقدر جای پیشرفت پزشکی زیاده 

عزیزم من دانش اموز نبودم لیسانس رادیولوژی دارم ،بعدم نهایی و کنکور ب ی اندازه کمکم کرد تراز کنکورم ۱ ...

خیلیی ممنون از راهنماییت 💖

اره منم مدرسه رو غیرحضوری ثبت نام کردم بجاش اشتراک الماس گرفتم

خیلیی ممنون از راهنماییت 💖اره منم مدرسه رو غیرحضوری ثبت نام کردم بجاش اشتراک الماس گرفتم

واقعا بهترین کار رو‌کردی ان شالله خیلی بهترش روزی خودت بشه،منم اگه دوران کنکور اولم پول برای ماز داشتم مطمئنا همون سال پزشکی اصفهانو قبول میشدم

منم، چرا رفتی پزشکی پس ؟؟من خیلی استرس داشتم اونموقع فقط به فکر این بودم که شهر خودم بمونم زدم پزشکی ...

ذات این رشته افسردگیه اما مطمئن باش بهش فوق العاده علاقمند میشی 

واقعا بهترین کار رو‌کردی ان شالله خیلی بهترش روزی خودت بشه،منم اگه دوران کنکور اولم پول برای ماز داش ...

مرسی ایشالا خودتم همیشه موفق باشی

اره واقعا دبیرای مدارس افتضاحن و فقط وقت ادمو میگیرن