2777
2789
عنوان

هفته پانزدهم

203 بازدید | 5 پست

سلام .من هفته پانزدهم بارداریم.از دیروز بعد از دو سه بار دستشویی رفتن که خودم وخشک میکنم یه ترشح قهوه ای رنگ روی دستمال میبینم.ترشح هاتی از اول بارداری داشتم که دکترم گفت مشکلی نداری.اما الان چون قهوه ای نگران شدم.اندازه ترشحاتم دقیقا اندازه سوزن.نه بو نه خارش.هیچ کدوم و ندارم.یه ریز دردایم دارم ولی تا دراز میکشم از بین میره.میشه راهنماییم کنید.چون ترسیدم وقتی رنگ ترشحم و دیدم.راستی ترشح هاتم مثل زمانی که پریودیم تموم میشد.مخاطیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالاه چیزی نیست اگر میترسی استراحت کن و مواظب خودت باش چون وقتی دراز میکشی بهتر میشی معلومه بدنت به استراحت نیاز داره با دکترتم مشورت کن که خیالت راحت بشه کلا.

موفق باشی

دکتر برای ترشحات اوایلم میگفت چیزی نیست اما از ویروز ترشحاتم رنگش قهوه ای شده ترسیدم

اگه ادامه داشت با دکترت مشورت کن

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl