2777
2789
عنوان

دعایی وجود داره بخونم بابام زن نگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 78 پست

متاسفم عزیزم ‌منم به همین درد دچار شدم و چه شبها که با گریه نمی‌خوابیدم و چقدر حرف و متلک که نمیخوردم‌ از زنیکه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب بشین باهاش صحبت کن و تمام غم دلتو بهش بگو

آخه بابام شیفته زنه س اصلا واسش اهمیت ندارم

بم میگه نهایتا شوهرت میدم۳ یا۴ سال دیگ

درسم نمیخواد بخونی آدم بادرس به جایی نمیرسه

نمیدونم چرا مردا اینجوری ان ک تا وقتی زنشون زندس حتی ب بچهاشون پابندن. وقتی میمیره حتی پچه هام یادشو ...

مرد جماعت جون به جونش کنی نامرده، عموهای منم همین بودن بعد فوت خانوماشون ازدواج کردن زن دومو میپرستن بچه ها به هیچ جاشون نیست

هرکاری کردی از الان مستقل نشو ک بابات و زنه پررو بشناون پولی خرج زنه بشه حق توام هستحق زنه هست حق تو ...

آخه تابستون میخوام سرکار برم پولی که بابام بم میده واسم کمه نمیدونم چیکارکنم

آخه بابام شیفته زنه س اصلا واسش اهمیت ندارمبم میگه نهایتا شوهرت میدم۳ یا۴ سال دیگدرسم نمیخواد بخونی ...

کی میگه پدرت یا خانمه؟

بعدش هم گوش نده درستو بخون شغل خوب پیدا کن همین الان مهم نیست چقدر بهت پول تو جیبی میده بذار دستت بره تو جیب خودت 

هرکاری کردی از الان مستقل نشو ک بابات و زنه پررو بشناون پولی خرج زنه بشه حق توام هستحق زنه هست حق تو ...

اینم درسته ولی پس فردا به اجبار مزدوجش میکنن میتونه مبلغی که میگیره رو خیلی کم بگه و بگه نیاز دارم و بازم حق و حقوق خودشو بگیره

عزیزم مطمئنی خانوم پدرتون بدجنسه یا داری از شنیده هات پیش داوری میکنی؟ منم یه نا مادری هستم و به خواسته خودم بعد ازدواج با همسرم دخترشو از پیش مادرشوهرمینا اوردم چون اونا سنی ازشون گذشته و دوس داشتم پیش خودمون باشه درضمن مقصر پدرته که بقیه رو به شما ترجیح میده این خانوم نشد یه خانوم دیگه میشه اولویت پدرت متاسفانه 

خداروشکر سنت خوبه بچه نیستی که بخواد اذیتت کنه ذهنتم از الان درگیر نکن گلم، خدارو داری

آخه بابام شیفته زنه س اصلا واسش اهمیت ندارمبم میگه نهایتا شوهرت میدم۳ یا۴ سال دیگدرسم نمیخواد بخونی ...

هووف .کسیو نداری بری باهاش برای همیشه زندگی کنی ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

شما که دیگه سن ازدواجته دیر یا زود از اون خونه میری . بزار باباتم ازدواج کنه گناه داره

نمیتونم خیلی سخته هی میگم بابام تنها میشه چن سال دیگ ازدواج کردم هی خودمو توجیه میکنم

اما اصلا نمیتونم بپذیرم

خداکنه هیچکس به دردم دچار نشه 

اصلا نمیتونم کسی رو جای مامانم ببینم 

باز اگه خونه مستقل داشتم شاید راحت تر قبول میکردم

ولی من ۳ ساله کلا تو تنهایی زندگی کردم همه مارا بامن بوده اصلا تحمل تغییرکردن شرایطو ندارم