سلام به همه مامانای گل
عزیزان من فقط جهت اطلاع رسانی این تاپیکو زدم چون دوس ندارم اتفاقی که واسه من افتاد واسه بقیه عزیزان بیفته.. دوستان من هفته پیش رفتم بیمارستان پاستور نو پیش دکتر شاکری برای سونوی آنومالی و هزینه ش با دفترچه تامین اجتماعی شد 430 هزارتومن!!! همون موقع هم خیلی تعجب کردم و به منشی گفتم مطمئنید هزینه ش انقدر میشه؟ من آزمایش ندارما فقط سونو دارم . گفت بله میشه 430 تومن.. فرداش به دوستم که یه ماه از من جلوتره و پنج ماهشه زنگ زدم گفت من پیش دکتر ... رفتم و 220 دادم(اسم دکترو نمیگم که فکر نکنید برای تبلیغ دکتر خاصی این تاپیکو زدم) خلاصه کنجکاو شدم و به چند جا که همگی جاهای خوب و دکترای معروف بودن زنگ زدم.. هیچ جا بیشتر از 250 قیمت نداد.. این دکتر شاکری داره از معروف شدنش بدجوری سو استفاده میکنه.. و خدا شاهده تمام تایم سونوی من داشت از خودش تعریف میکرد..زنگ زدم به سونوگرافیش و گفتم شما 200 تومن از جاهای دیگه بیشتر گرفتید. باید به من میگفتید که قیمتتون دوبرابر جاهای دیگه است. منشی خیلی شیک میگه باید خودت تحقیق میکردی ما وظیفه نداریم به مریض بگیم😑واقعا دلم نیومد اطلاع رسانی نکنم چون واقعا خودم خیلی بهم فشار اومد.
توروخدا شما اشتباه منو نکنید و بدون تحقیق هیچ جا پول ندید..حتی اگه وضع مالی تون خوبه برای دفاع از قشر ضعیف پیش امثال این آقا نرید. هر چقدرم این دکتر معروف باشه حق نداره دوبرابر از مردم پول بگیره اونم توی شرایط اقتصادی الان...