2777
2789
عنوان

تجربه تلخ سونوگرافی سه ماهه دوم (آنومالی)

| مشاهده متن کامل بحث + 10735 بازدید | 28 پست
بیمه تکمیلی نداری؟ من همه سونو هام رو اونجا رفتم و همینقدر پول پرداخت کردم بیمه همه رو بهم برگردوند ...

یعنی انقدر از خودش تعریف کرد حالم داشت بد میشد. میخواستم بهش بگم توروخدا حواست به کارت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم دقیقا همین خاطره بد و دارم با این تفاوت ک دیالوگ دکترم اینقد افتضاح بود ک اصن نمیتونم فراموشش کنم. اول ک ۱۵۵ت ویزیت گرف رفتم روی تخت تا نشستم گف‌باید پیشرفته بشی گفتم چرا؟ گف بت میگم برو اول ویزیت بعدی و بده. رفتم مابه التفاوت و دادم و کل سونوم شد ۴۰۰ت. وقتی دوباره خابیدم گف کیست داره توی سرش ک اونم چند هفته دگ رفع میشه

البته من مشهدم.پیش ی دکتری رفتم ک متاسفانه ایشونم خیلی اسم در کرده

از همکار همسرم پرسیدم ب اونم گفته ی اکوژن تو قلبشه برو ویزیت بده تا بت بگم. رفته ویزیت و داده گفته ن چیزی نیس رفع میشه

عزیزم خودت از قبل باید سوال میکردی..و وقتی فهمیدی انقدر هزینش بالاست میتونستی برگردی و فردا یه دکتر ...

واقعا اون لحظه فکر کردم همه جا قیمتش همینه.. فکر نمیکردم دکتر به این معروفی اینجوری داره از اعتماد مردم سواستفاده میکنه

یعنی انقدر از خودش تعریف کرد حالم داشت بد میشد. میخواستم بهش بگم توروخدا حواست به کارت باشه

عنوان تاپیک یکم ترسناک بود استارتر اما صادقانه و دقیق همه چیز رو گفتی 

من دیگه لازم نیست برم سونوگرافی اما اگه کسی رفت بهش توصیه کنه نظرات مردم رو بخونه خیلی از خود متشکر شده جدیدا

عزیزم خودت از قبل باید سوال میکردی..و وقتی فهمیدی انقدر هزینش بالاست میتونستی برگردی و فردا یه دکتر ...

باور کنین ایشون هیچ برتری نسبت به بقیه دکترا ندارن فقط اسم در کردن. ما دکتر سونوی خوب توو تهران کم نداریم. که همه شون طبق تحقیق من بیشتر از 250 نمیگرفتن.. فقط حیف که دیر تحقیق کردم.

عزیزم منم دقیقا همین خاطره بد و دارم با این تفاوت ک دیالوگ دکترم اینقد افتضاح بود ک اصن نمیتونم فرام ...

سلام ببخشید منم مشهد هستم و همین مشکل برام پیش اومد حدس میزنم اسم دکتر سونو چی بوده اما بازم برای اطمینان میشه تو خصوصی اسمشون رو بگین؟

واقعا اون لحظه فکر کردم همه جا قیمتش همینه.. فکر نمیکردم دکتر به این معروفی اینجوری داره از اعتماد م ...

به معروفی نیست.

من خودم چند تا جای خوب رفتم اصلا خوشم نیومد از برخورد و دقیقت

ولی بارداریم تحت نظر سونوگرافی دکتر سیف بودم خیلی خوب و دقیق انجام میدن کاراشونو