2777
2789

اول عذر خواهی میکنم از کسانی که تو تاپیک قبلم بودن و نتونستم بگم ،یه مشکلی پیش اومد مجبور شدم فورا برم از سایت🙏🏻🙏🏻

جدا از بحث پژمان جمشیدی که هیچ اطلاعی راجع به پروندش نداریم ،تو سال های اخیر مردا واقعا بهشون ظلم شده ،بازیگرا و فوتبالیستای بزرگی مثل کوین اسپیسی ،جانی دپ،بنجامین مندی،و..... کسایی هستن که به جرم تجاوز یا خشونت خانگی دستگیر شدن و چندوقت تو زندان موندن و بعدش به علت مشخص شدن دروغ و صحنه سازی آزاد شدن 

ولی هیچکدومشون نتونستن دوباره اون آدم سابق بشن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوین اسپیسی عزیزم 🥺

همشون با این چیزا زندگی حرفه ایشون نابود شد 🥺

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

همین پژمان جمشیدی هم باور نمیکنم واقعا همچین کاری کرده باشه،

طرف با اون جایگاه و اونهمه پول واسش سر و دست میشکونن چطور میاد به یکی تجاوز کنه و ابرو خودشو ببره اونم سلبریتی ها ک قشنگ زیر ذربینن و با کوچکترین حرکتشون کلی حاشیه واسشون درست میکنن

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

پژمان جمشیدی رو با بزرگان هالیوود یکی میکنین 

اول تا آخر چند تا فیلم زرد بی ارزش طنز سخیف دارن دیگه 

در مورد زندگی خصوصی کسی هم کلا نمیشه نظر داد 

خدا داند 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ولمون کن همه اینهایی کفتی آدم های مضخرفی هستن که دوتا فیلم بازی کردن .فکر کردن همه غلطی میتونن بکنن

عذر میخوام جانی دپ آدم مزخرفیه؟!!

گیریم کوین اسپیسی و بنجامین مندی رو نمیشناسی اما جانی دپ؟!!!!

آن زمان که بنهادم سر ، به پای آزادی دست خود ز جان شستم از برای آزادی🕊

ببخشید که زنا به مردا تجاوز میکنن خوب شد ؟ از این به بعد ی نامه عدر خواهی هم از طرف زن مورد تعرص به ...

عزیزم ،همیشه خانوما مورد ظلم قرار نمیگیرن ،من طرف زنا هستم ،چون خودم زنم ،اما یه سری مواقع برای مشهور شدن هم خانوما میان با آدمای معروف اینکارا رو میکنن

پژمان جمشیدی رو با بزرگان هالیوود یکی میکنین اول تا آخر چند تا فیلم زرد بی ارزش طنز سخیف دارن دیگه د ...

ایشون در هرصورت بازیگر هستن و فوتبالیست سابق ،که تو هردو موفق بودن