2777
2789
عنوان

یه نکته مهم بگم در خصوص پژمان جمشیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 34 پست
همینکه هنوز از جزییات پرونده خبری نیست شما میای میگی بهش ظلم شده یعنی نمیخوای باور کنی از هرکسی هرچی ...

من گفتم بهش ظلم نشده؟

من گفتم در خصوص آدمای مشهور این حرفو میزنن

وگرنه عزیزم من پرونده حقوقی میگیرم ،خودم میدونم نباید کسی رو متهم کنم و کسی رو بی گناه جلو بدم

من گفتم بهش ظلم نشده؟من گفتم در خصوص آدمای مشهور این حرفو میزننوگرنه عزیزم من پرونده حقوقی میگیرم ،خ ...

شما ک پرونده حقوقی میگیری باید بدونی قاضی الکی و بدون مدرک محکم بازداشت صادر نمیکنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذر میخوام جانی دپ آدم مزخرفیه؟!!گیریم کوین اسپیسی و بنجامین مندی رو نمیشناسی اما جانی دپ؟!!!!

عزیزم 

کسی که خشونت خانگی همسرش از شکایت کنه بله مزخرفه 

حالا من به بازیش کار ندارم

شما باید گمونم یکم بیشتر بشناسیشون

عزیزم کسی که خشونت خانگی همسرش از شکایت کنه بله مزخرفه حالا من به بازیش کار ندارمشما باید گمونم یکم ...

یعنی داری میگی امبر هرد اصلا مقصر نبود و تمام تقصیرات گردن جانی دپ بوده؟! چه منطق جالبی

آن زمان که بنهادم سر ، به پای آزادی دست خود ز جان شستم از برای آزادی🕊