2777
2789
عنوان

داستان ازدواجم (همشو پست اول گفتم )

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 48 پست
سلام اگر کادو خوب می‌دادند دخالتگر بودند خوب بود؟بعضی خانواده ها کلا سردرد.دست خودشون نیست

اخه واسه غریبه ها خیلی خوب خرج میکنند ولی واسه عروسا یابو آب میدند ‌ آدم دلش میسوزه خب . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه واسه غریبه ها خیلی خوب خرج میکنند ولی واسه عروسا یابو آب میدند ‌ آدم دلش میسوزه خب .

در حد معمول کادو بده نه خیلی زیاد نه خیلی کم.

اونا نمیفهمن شما که فهمیده لاید.در حد معمول نه زیاد کادو بدید

اگر قرار باشه با هر کس مثل خودش رفتار کرد که سنگ روی سنگ بند نمیشه پس گذشت چی میتونی تلافی کنی و از ...

گذشت خیلی برام سخته چون خیلی اذیتم کردند تو عقد واسه چندر غاز پول و طلا . 

به نظرم وضع اقتصادی دوران جاریت رو با الان مقایسه نکن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
مال من هم واسه ،۸سال پیش بود همه چی ارزون بود منو جاریم یکسال فرقمون بود

اهان پس نوبت خواهرشوهرت شد کادوها رو کم بده کلا

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
کم کاریشون خیلی بی احترامیه به نظرم

برام مهم نیست من همه جوره ازشون سرم. کلا هم زیاد اهل تشریفات نیستن، اونا شهرستان زندگی میکنن از هم دوریم، قطعا پیش بیاد منم همین طور باهاشون رفتار میکنم همین که شر نرسونن راضیم نیاز به خیرشون نیست 

جان و جهان من تویی   

بنظرم کادوی خواهرشوهرت رو همسرت به عنوان برادرش قراره بده و این حق رو داره که خودش تصمیم بگیره چقدر به خواهرش کادو میده.‌ شما دخالت نکن

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

بنظرم کادوی خواهرشوهرت رو همسرت به عنوان برادرش قراره بده و این حق رو داره که خودش تصمیم بگیره چقدر ...

جیب منو شوهرم از هم جدا نیست و اینکه حق منو بچمم تو‌اون پول هست . وقتی خودش میدونه چقدر کم خانمش گذاشتند حق میده به من 

خدا را شکر کن .وقتی دنیا هم به پات بریزن ولی دخالت کنن ارزش نداره ؛مگه از این کادو ها چی در میاد؛ اصلش خود همسر آدم باید جنم داشته باشه ؛استارتر برو روزی هزار بار نماز شکر بخون که تو زندگیت دخالت نمیکنن و از همسرت توقع ندارن .