2777
2789
عنوان

داستان ازدواجم (همشو پست اول گفتم )

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطوری بودم جاری بزرگم همه چی براش گرفتن براوسطی کم وبیش برامن هیچی نگرفتن منم انقد گله کردم یه بار مادرشوهرمم به روم آورد که واسه توهیچی نگرفتیم شرمنده ات شدیم شوهرمم عذرخواهی کرد،من تواینجورمناسبتا میذارم برعهده همسرم چون خانواده خودشه براخانواده خودمم من تصمیم میگیرم 

بیشترگله ام ازاون روزی بود که عیدقربان براجاریم کادوبردن براش لباس خریدن خواهرشوهرم آوردبه من نشون دادکه کدوموبگیریم اما برامن نگرفتن تازه برگشت گفت میخوای اون یکیم توبردار

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
جیب منو شوهرم از هم جدا نیست و اینکه حق منو بچمم تو‌اون پول هست . وقتی خودش میدونه چقدر کم خانمش گذا ...

تو سهم خودت رو نده بذار شوهرت سهم خودشو بده مثلا اگه قرار بوده ۱۰ میلیون کادو بدین ، پنج بدین

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

خدا را شکر کن .وقتی دنیا هم به پات بریزن ولی دخالت کنن ارزش نداره ؛مگه از این کادو ها چی در میاد؛ اص ...

همسرم ولی خیلی جاها واسشون کم نمیزاره همیشه هم هر کاری دارند به همسرم میگند. به اون برادر شوهرم نمیگند چون اون اصلا محلشونم  نمیزاره .منم دخالت نمیکنم خیرش به زندگیم رسیده 

همسرم ولی خیلی جاها واسشون کم نمیزاره همیشه هم هر کاری دارند به همسرم میگند. به اون برادر شوهرم نمیگ ...

استارتر همین که دخالت نمیکنن بزرگترین کادو هست ...والا ما که نه تنها کادو و ...ندادن خرحشونم می‌دیم دخالت هم میکنن

مهم ابنه ک دخالت نمیکنن .خوبن .این خیلی فاکتور باارزشی

آره این خیلی مهمه خانواده همسرمنم دخالت نمیکنن، آتیش بیارمعرکه نیستن مادرشوهرم میگه تووشوهرت دعواتون شد من به پسرم نگم ساکت مادرتو به تونگه ساکت زندگیتون ازهم میپاشه وواقعاهم راست میگه 

منم همینطوری بودم جاری بزرگم همه چی براش گرفتن براوسطی کم وبیش برامن هیچی نگرفتن منم انقد گله کردم ی ...

وای این دیگه بیشعوریه یعنی چی بهت نشون داده گفته تو اون یکی رو بردار

جان و جهان من تویی   
وای این دیگه بیشعوریه یعنی چی بهت نشون داده گفته تو اون یکی رو بردار

نه گلم نگفت تواون یکی روبردار دوتاآورد گفت اینومن پسندیدم اون یکیم زنداداش به نظرت کدوموبردارم منم گفتم همونی که خودش پسندکرده کاش میگفت توهم اون یکی روبردار برگشت گفت میخوای اینم براتوبگیریم منم گفتم نه دستتون دردنکنه اما تا سالهاهی میگفتم تاخواهرشوهربزرگم ومادرشوهرم عذرخواهی کردن

نه گلم نگفت تواون یکی روبردار دوتاآورد گفت اینومن پسندیدم اون یکیم زنداداش به نظرت کدوموبردارم منم گ ...

درسته، رفتارشون درست نبوده کاش حداقل بعد عذرخواهی درست رفتار کنن 

جان و جهان من تویی