2777
2789

سلام دوستان من یکساله که اقدام به بارداری دارم مشکلم تنبلی تخمدان هست این ماه ۱۴فروردین پاک شدم و از همون روز شبی یک لیوان عرق رازیانه میخورم. دیشب روز ۱۹سیکلم دوتا لکه خون دیدم دیگ چیزی ندیدم امکانش هست لانه گزینی باشه؟یا رازیانه باعث لکه بینی شده. اگه لانه گزینیه مصرف رازیانه رو قطع کنم یا نه؟

خدایا همه دوستامو مامان کن😭😭😭😭

از روز ۵ قاعدگی تا ۱۴سیکل نیم ساعت قبل از ناهارو قبل از شام .یه پیاز زرد نصف کن بنداز داخل یه لیوان ابجوش بذار ۵ دقیقه بجوشه بعد تفاله پیاز بردار وآبش بخور عالیه.خیلی ها باردارشدن

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از روز ۵ قاعدگی تا ۱۴سیکل نیم ساعت قبل از ناهارو قبل از شام .یه پیاز زرد نصف کن بنداز داخل یه لیوان ...

اتفاقا شنیدم ولی این کار رو انجام ندادم اگه این ماه باردار نشدم انجام میدم ممنون از راهنماییت عزیزم!

حالا به نظرت این لکه ها لانه گزینیه؟

بعید میدونم با مصرف رازیانه باردارشده باشی اما هیچ چیز غیرممکن نیست.امیدوار باش.

من دیروز موعدم بود هرماه با دوروز تاخیر پری میاد باید تافرداشب هم صبرکنم لطفا برام دعا کن باردارباشم😔

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  
بعید میدونم با مصرف رازیانه باردارشده باشی اما هیچ چیز غیرممکن نیست.امیدوار باش. من دیروز موعدم بود ...

ان شاءالله باردارى عزیزم شما هم واسه من دعا کن چند وقته منتظری؟ 

دوستان کسی نیست؟؟؟ 

عزیزم مبارک باشه

با مصرف رازیانه باردار شدی؟

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
عزیزم مبارک باشه با مصرف رازیانه باردار شدی؟

ممنونم عزیزم ان شاءالله قسمت همه منتظرا راستش رازیانه مصرف کردم ولی ماه بعدش پریود شدم بعد از اون ی دکتر بسیار خوب پیدا کردم فهمید پولیپ دارم پولیپمو ک کورتاژ کردم فقط ی بار پریود شدم و ماهی ک پریود شدم امپول زدم چون ذخیره تخمدانم کم بود و شکر خدا باردار شدم