2777
2789
عنوان

چرا بعضی مادرشوهرا ابنجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 100 پست
ببین، تا میتونی با نرمی و کلک، هر چی پول از خرجی خونه میمونه رو طلا بخراشتباه منو نکن خدا شاهده، من ...

اره بخدا منم میخوام پس فردا با دست خالی پشیمون نشیم اگ منم بخورم بخوابم بگم بیخیال مادرش ول نمیکنه ولی مادرش فک میکنه وظیفه شوهرمنه من اول بدم نمیومد ازش الان میبینم اینجوریه واقعا بدم میاد ازش ک ب فکر پسرش نیست میدونی ا ن پسرش بیخیال و بیکاره همش پول بهش میده شوهر من همش سرکارهیشکی حمایتش نمیکنه بعد ازش پولم‌میگیره

مشکل تو آینه سیاست نداری وسلام اینجور سایت ها میخونم اعصابم خورد میشه چرا زنگ میزنم به تو چه چرا ازد ...

متوجه نشدم چی گفتی 

مشکل اینجاست ک مادرش وابستس شوهرمم بیشتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داغ دلم تازه شد با این تاپیک   

یادمه گوشواره ام شکسته بود، رفتیم عوضشون کردیم. مدلی که پسندیدم دو گرم ارزونتر از گوشواره قبلی خودم شد. من بی عقل به جای اینکه بگردم یه چیز سنگین‌تر پیدا کنم،  همونو خریدم و اضافه پولمون رو شوهرم برای خونه مامانش میوه و لامپ کم مصرف و کلید پریز خرید (اون سالی بود که اداره برق تبلیغ میکرد لامپ ها رو عوض کنید قبض برق سبکتر میاد)

حالا حساب کنید پول همون 2 گرم طلا رو !!   

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

مشکل تو آینه سیاست نداری وسلام اینجور سایت ها میخونم اعصابم خورد میشه چرا زنگ میزنم به تو چه چرا ازد ...

بعضی وقتا یه چیزی میگفت شوهرم حس میکردم اون زنشه ن من میگفت مادرش دوس داره تو اون خونه زندگی کنیم منم یه قهر اساسی کردم باش کلی حرف تا قانع شد ک ما باید خودمون تصیمیم بگیریم

داغ دلم تازه شد با این تاپیک یادمه گوشواره ام شکسته بود، رفتیم عوضشون کردیم. مدلی که پسندیدم دو گر ...

ببخشید ولی تو دیگ دیونه بودی🤐حداقل من یه وقتایی جلوشو میگیرم

همه شون همین طوره تو فکر می‌کنه فقط شوهر تویه تو بیا یکی نشون بده که وابسته نباشه صد نفر یکی

خب چیکارکنم ک بفهمه خرج زندگی خودمون اولیته ن فقط مادرش بدونه باید ب مادرش کمک کنه ن ک مث شوهرش باشه

بعضی وقتا یه چیزی میگفت شوهرم حس میکردم اون زنشه ن من میگفت مادرش دوس داره تو اون خونه زندگی کنیم من ...

جا داره که شوهرت گوش میده ولی اینکار ادامه بدی شاید جواب نداد بعدن خدا را شکر خونه ت جدا هست کنارش نیستی آرامش داری 

اره بخدا منم میخوام پس فردا با دست خالی پشیمون نشیم اگ منم بخورم بخوابم بگم بیخیال مادرش ول نمیکنه و ...

من قبلا گاهی جلوی مامانش غر میزدم که ولخرجی نکن و فکر آینده باش و خونه مون رو باید عوض کنیم و ... که شاید مامانش بفهمه نباید اینقدر توقع از ما داشته باشه،، 

میدونی بهم چی گفت؟  گفت اینقدر حرص مال دنیا رو نزن . اگه خونه 500 متری هم داشته باشی آخرش جات توی یک متر قبره!

خونه تکونی همون سال هم توی گوشه های آشپزخونه و کمد اتاق چندتا دعا پیدا کردم که برای بستن زبون من گرفته بود 

از همون موقع دیگه هیچوقت بهش مامان نگفتم و چیزی تعریف نکردم.. دیگه نزاشتم شوهرم تنها بره خونش و وقتی زنگ میزد به گوشی اش یه کاری میکردم زود قطع کنه 

دیگه از حقوق خودم برای خونه خرج نکردم و به شوهرم گفتم فقط پس انداز میکنم 

هرچند سال‌های طلایی درامدمون گذشته بود و دیگه تورم و بچه ها نزاشتن چیز زیادی پس انداز کنیم، ولی بازم خدا رو شکر تونستم جلوشو بگیرم

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

من قبلا گاهی جلوی مامانش غر میزدم که ولخرجی نکن و فکر آینده باش و خونه مون رو باید عوض کنیم و ... که ...

ب جای اینک ب فکر پیشرفتتون باشه چ مادریه این 

من از دعا و اینا خیلی میترسم 

چندبار از یه نفر مثلا دودسالی یه بار خواستم طالع بگیره میگفت خواهرش و مادرش برات دعا کردن و ب ظاهر باهات خوبن نمیدونم راست گفت یا ن حالا یه سری چیزا میبینم مثلا ب حرفش میرسم میگم شاید راست باشه

من قبلا گاهی جلوی مامانش غر میزدم که ولخرجی نکن و فکر آینده باش و خونه مون رو باید عوض کنیم و ... که ...

چقدر شبیه منی، منم مادر شوهرم گفته حرص مال دنیا میخوره، درصورتی که واقعا خونه و خیلی وسیله هام نیاز به تعویض داره بریز بپاش نمیکنم که پس انداز کنیم، اما خانوادش و خود شوهرم با ندونم کاری و پرویی نذاشتن جلو بیافتیم

ب جای اینک ب فکر پیشرفتتون باشه چ مادریه این من از دعا و اینا خیلی میترسم چندبار از یه نفر مثلا دودس ...

خودش کل زندگیش فقط به خرج کردن و هدر دادن گذشته

الان هفتاد سالشه.  نه خونه و ماشین دارن، نه ذره ای طلا و پس انداز 

با اینکه پدرشوهرم کارمند یه شرکت دولتی بوده و حقوق خوبی داشته

خرج کردنش هم نه اینکه مسافرت و خوشگذرونی بوده باشه ها

شوهر من اولین بار که حقوق گرفته خرج خانواده شو داده رفتن مسافرت

مادرشوهرم فقط پول و زندگی رو هدر داده، اصلا اهل کار و زحمت دادن به خودش نیست، مثلا پارسال کمر درد داشت، به یه خانمی روزی 200 هزار تومن میداد که بیاد به کمرش پماد بماله!!  میگفت خودم دستم نمیرسه. می‌گفتیم خوب به شوهرت بگو . میگفت نه نمیخوام به اون بگم

بعد همون موقع شارژر گوشی اشو گم کرد، به شوهرم گفت پول ندارم بخرم.

هرچه حرص خوردم که به ما چه؟ 

شوهرم گفت چکار کنم، بسکه زنگ زده گفته  مجبورم قسطی بخرم براش