2777
2789
عنوان

چرا بعضی مادرشوهرا ابنجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من تک پسره و مادر پدرش اصلا رابطه خوبی با هم ندارن.

برای همین تمام درد دلها و گفتگوهاش با بچه هاشه.  و چون دامادش روی خوش نشون نداده که مامانش روزی شصت بار زنگ بزنه خونشون، شوهر من شده تنها گوش برای شنیدن درد دلها و گلایه های مامانش

البته اوایل ازدواج خیلی شدید بود تماس ها، یعنی حداقل روزی چهار پنج بار از صبح تا شب بهش زنگ میزد

حالا بعد 18 سال شده روزی یکبار 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

لطفا برا پسرت زن نگیر که دختر مردم رو بدبخت کنی . شما شوهر داری . اون دختر مردم هم شوهر می خواد .

نمیگیرم بهش میگم برو نیازتو رفع کن سرتو بذار رو بالش کنار من اصلا نمیتونم شریک داشته باشم 🥺

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

خب چی میشه مگه شما و مادرت راجع به این مسائل حرف نمیزنید؟؟؟ متاسفم واقعا واسه خانمایی که توقع دارن شوهرشون بعد ازدواج حتی یه تماس عادی ام‌با خانواده‌اش نداشته باشه

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

خدا پدرتون بیامرزه مادر شوهر من اتفاقاتی که برای عروس دامادهای همسایه هاش میفته رو هم سریع زنگ میز ...

اصلا نمیدونم چجوری تربیت شدن بخدامادرشوهر منم میاد زنگ میزنه شوهر من راجب داداشش ک خیلی ساله معتاده حرف میزنه کبهش پول بده خب ماهم وضعمون خوب نیست

یا واسه عملاش شوهرمن ک کوچیکس حساب میکنه میگم بگو اون داداشتم کمک کنه نمیگه

فضول متنفرم از آدم فضول از الان شوهرت آموزش بده فقط بگه بیرون مادرشوهر من خودشو بکشه نمیتونه اطلاعات ...

خب وقتی مادرشوهرم زنگ میزد شوهرم میگفت بیرونم میگفت با کی کجا میگفت مثلا با رفیقم چرا خب یا میگفت بیرونم جواب نمیداد مثلا میخواست توضیح نده؟؟

خب چی میشه مگه شما و مادرت راجع به این مسائل حرف نمیزنید؟؟؟ متاسفم واقعا واسه خانمایی که توقع دارن ش ...

دقیقا حالا پسرها کمتر اینجوری هستن بعد ازدواج یادشون نمیاد مادر دارن خود خانوما که بدترن صبح تا شب یا خونه مادرشون هستن یا اونها اونجان کلی زنگ میزنن کلی خبر بهم میدن 

اگه شوهرتون تک فرزندها که هیچی ولی اگه فقط با شوهر شما اینطوریه احتمالا مشکل از شوهر شما هست که ماد ...

ن بابا دوتا دیگ داره یکیش معتاد یکیش علاف و بیکار با زن و بچه میدونه شوهرمن همش سر کاره میاد ازش پول میگیره 

یه بارم‌گفت مگ من بانکم هی میگین پول عملای مادرش داد اونا اصلا براشون مهم نبود گفتم تقسیم کن نکرد چون میدونه ندارن ولی مام وضعمون خوب نیت