2777
2789

ریشه‌ یابی کنید -

باید آگاه باشید و متوجه شوید که این اختلافات و بحث‌ها، ریشه در کدام مشکل شما و پارتنرتان دارد

خشم ، عصبانیت و تلخی ممنوع -

سعی کنید تا می‌توانید خشم خود را کنترل کنید و یا در مواقعی که خشمگین هستید، صحبت نکنید و میدان بحث را ترک کنید

همه چیز را زیر سوال نبرید 

تو همیشه، تو هر بار، این‌ها کلمات مخربی هستند که نباید به کار ببرید.

به گذشته برنگردید -

یادتان باشد که این کار فقط و فقط باعث می‌شود تا دعوا بیشتر ادامه پیدا کند؛ بنابراین تمرکزتان را تنها بر روی مشکل پیش آمده بگذارید و از گلایه کردن‌های گذشته و مشکلات قبلی صحبت نکنید

قضاوت نکنید -

حتما شما هم در دعواها این جمله را شنیده‌اید که من منظور تو را از این جمله می‌دانم. نه! منظور و خواسته‌ها در دعوا باید علنا بیان شوند. حدس زدن و قضاوت کردن منظور طرف، فقط باعث می‌شود تا به سوءتفاهم‌های به وجود آمده دامن زده شود.

بخشش را بلد باشید -

شما باید آگاه باشید و بتوانید تشخیص دهید که حالا دیگر وقت بخشش است و ادامه دادن، نمی‌تواند کمکی به جریان کند.

یاد بگیرید که اشتباهات خود را قبول کنید -

حتی اگر شما در دعوای پیش آمده مقصر هم نباشید باز هم مرتکب خطاهایی شده‌اید. سعی کنید برای توهین‌ها و حرف‌ها و کارهای اشتباهی که انجام داده‌اید عذر خواهی کنید تا دل طرفتان نیز آرام گیرد.

با هم صحبت کنید -

صحبت کردن همیشه می‌تواند بخش زیادی از مشکلات را حل کند و باعث می‌شود تا طرفین در یک فضای امن تری، بتوانند به سخنان و نظرات یکدیگر گوش کنند

عقب‌نشینی -

گاهی وقت‌ها هر چقدر بحث می‌کنید و یا هر ترفندی را به کار می‌برید فایده ندارد و دعوا هر لحظه بیشتر اوج می‌گیرد، اینجا شما باید هنر عقب‌نشینی کردن را بلد باشید و بدانید که در هر شرایطی از دعوا، خودتان را کنار بکشید تا در یک شرایط نرمال‌تر و آرام‌تر، بحث را دوباره باز کنید.

در کنار هم بمانید - 

سعی کنید دوباره با هم، قدم به قدم، صمیمیتتان را بسازید. به یکدیگر محبت کنید و با خریدن یک کادوی کوچک فضای رابطه رو دوباره خوب و صمیمی کنین

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای انجام نکته برداری ها کنید تا ملزوم رفتاری ها بشه

من تقریبا همینم ، ولی خب گاهی فراموش میکنم و به نظرم این مطالب باید دوطرفه باشه تا بهترجواب بده ....اگه همیشه فقط ی طرف رابطه کوتاه بیاد وسیاست بخرج بده طرف مقابل دچارتوهم و گستاخی میشه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
همیشه یه طرفهدبوده همه چی

بعضیا ذاتن سیاست وباهوشی ندارن چون توخانواده ای بزرگ نشدن ک بهشون اموزش داده بشه، ایا واقعا سعی کردی تو قالب ی معلمو همخونه با قلق خودش بهش یاد بدی؟ 

میدونی که ۹۰درصد مردم با زبان اروم و منطق وسیاست خام میشن؟ 

یادت باشه همیشه نقش همسر بودن کارساز نیست ،همسری موفقه که گاهی دلخورنشه، منطقی باشه تا بتونه بعضی مسائل را به همسرش اموزش بده

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....