2777
2789
عنوان

ده نکته که باید قبل از بحث با همسرتون بلد باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 19 پست
آموزش بدم.چجوری آموزش بدم .

مثلا خیلی اروم بگو من این رفتارت رامیذارم پای بلد نبودنت، بعدم گاهی بگو شما باید قلق من را بلد باشید ،اگه من را بفهمی و بلد بشی ازم بهترین زن را میبینی ....اگه تلگرام داری کانال میناجهانبخش رادنبال کن ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
مثلا خیلی اروم بگو من این رفتارت رامیذارم پای بلد نبودنت، بعدم گاهی بگو شما باید قلق من را بلد باشید ...

ندارم.اگر اینجور‌بگم خب میگه آره همین کم مونده تو بخوای به من یاد بدی و همین تو بلدی کافیه و .. خیلی آدم بی منطقی هست خیلی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم.اگر اینجور‌بگم خب میگه آره همین کم مونده تو بخوای به من یاد بدی و همین تو بلدی کافیه و .. خیلی ...

خب پس نگو بلد نیستی، بگو من ازت بیشتر از اینا توقع دارم ،چون میدونم تو ادم باهوشی هستی، میدونم اگه بخوای کاری را انجام بدی خیلی خوب ازپسش برمیای..میدونم کدوستم داری و قصدت هم ازار من نیست فقط بی هوا و غیرعمداینکارو کردی 

خلاصه با کلمات بازی کن ...ولی حرفات را در ارامش کامل بدون بحث بزن، اگه سوتفاهم شد بگو اشتباه متوجه شدی ومن معذرت میخوام اگه نتونستم مطلبمو بهت برسونم و منظورم چیز دیگه بود .

درکل ساختن و سازش باادم بی منطق پنج برابر بیشتر نیاز ب حوصله سیاست داره ....

خب پس نگو بلد نیستی، بگو من ازت بیشتر از اینا توقع دارم ،چون میدونم تو ادم باهوشی هستی، میدونم اگه ب ...

بعد اینکه خیلی خیلی دروغ میگه دروغ ریز تا درشت اصلا نافشو با دروغ بستن انگار اگر حرف راست نزنه روزش شب نمیشه یه روده راست تو شکمش نداره هرچقدرم میگم دروغ نگو بازم میگه وقتی هم بر ملا شد خیلی عادی رفتار می‌کنه انگار هیچ اتفاقی نیفتاده چیکار کنم فعلا دروغ نگه

بعد اینکه خیلی خیلی دروغ میگه دروغ ریز تا درشت اصلا نافشو با دروغ بستن انگار اگر حرف راست نزنه روزش ...

عزیزم اگه زیاد سوال پیچش میکنی اینکارونکن ، بهش بگو عزیزم اگه چیزی رو صلاح میدونی ک درموردش حرفی نزنی و توضیح ندی نیاز نیست اصلا درموردش حرف بزنی ،اگه بهم بگی بعدا درموردش حرف میزنیم من درک میکنم و واقعا هم نبایددیگه سوال بپرسی ....

سعی کن درگام اول تو رفتارهایی را در خودت اصلاح کنی که فکرمیکنی اون بخاطر اخلاقت خودش را تغییر میده ، درمرحله بعد پذیرفتن شوهرته ، بپذیرش همینطور که هست ، برای اینکه بهش اثبات کنی دروغ میگه هیچ تاکید میکنم هیچ تلاشی نکن، در اخر وقتی متوجه شدی به روی خودت نیار مگر مواقع ضروری و حیاتی اونم درکمال ارامش بگو عزیزم یادت باشه ماه پشت ابر نمیمونه و اینطوری و بااین اخلاق فقط خودت را بد میکنی،تولیاقتت بیشتر از اینهاس ،حیفه ی مرد.ب این جذابی ب چشم بقیه کوچک بشه ...

یه دفتر یادداشت بردار و وقتایی ک داره کاری میکنه یا سرش تو گوشیه مطالب مهمی بنویس درمورد همسرداری ،جوری ک کنجکاو بشه ببینه چی توی دفتر مینویسی ، اگه حرفی زد بگو چیز مهمی نیست یه درد و دل با خدا و حس هام رادارم مینویسم...

توی دفتر یاد داشتت خوبی ها و روزهای شاد زندگیت را ثبت کن ، از خوبی های همسرت بنویس ،اولش بنویس خدای خوبم ممنونم ک هوامو داری، ممنونم ک بهم خونه و همسر و فرزند عطا کردی، ممنونم ک مرد به این خوبی نصیبم کردی که چشم پاکه، وظیفه شناسه، حواسش ب من وزندگیمون هست و همه تلاشش را میکنه ، اگه هم اون روز خطایی کرده بنویس خدایا از فلان رفتارش دلخورشدم ولی خب میذارم پای خسته بودن و گرونی و مسئولیت زیادش، ولی کمکمون کن ک هرروز رابطمون بهترو عشقمون بیشتر بشه ....

بااینکار کنجکاو میشه دفترو بخونه .سعی کن ی جوری وانمو د کنی ک مثلا این دفترچه حریم خصوصی زندگیته،بگو دوست ندارم مطالبشو بخونی وقتی خوند هم ب روی خودت نیار 

ی روزایی بنویس خدایا از فلان رفتارهمسرم ناراحتم و ازت میخوام بدی هاش را به چشمم کوچک و خوبی هاش را بزرگ جلوه بدی و به زندگیمون برکت وبه اخلاقمون نیکی و زبون خیر ....

بااینکارهم شکرگذاری کردی، هم یادت میمونه که چقدر خوبی و نعمت داری ، هم همسرت را بااستفاده از کائنات و انرژی مثبت به سمت خودت میکشونی....

یادت باشه گاهی برای تغییر همسر اول باید خودمون تغییر کنیم🌹