2777
2789
عنوان

عقیم سازی حیوانات

331 بازدید | 66 پست

چرا حیوانات وعقیم میکنن ???من دلم نمیخواد خرگوشمو عقیم کنن ممکنه مشکلی براش پیش بیاد لطفا اگه سوادشو ندارید اشتباه راهنمایی نکنید 

اصلا یه نفردلیل عقیم سازی وبگه???

تا تولید مثل نکن بعد اذیت بشید

منم مخالفم گناه دارن

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی شرایط محیا نیست آدم ها بچه دار میشن؟

اونا هم مثل اینا 

بعد هم اون عقیم نشه اگه نر باشه همه جاتونو کثیف می کنه اگه ماده باشه اذیت میشه 

اگه جفت بیاری سر یه سال ۵۰ تا خرگوش داری 

بعدشم خیلی از سگ ها و گربه ها و بقیه ی حیوانات خانگی اصلا تحمل و کشش بارداری رو ندارن به خاطر تغییرات ژنتیکی و اصلاح نژادی

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

من مشکلی با تولید مثل ندارم میگن سرطان وعفونت میگیره اصلا مگه ممکنه ربطش چیه؟؟

سرطان رحم و تخمدان و غدد پستانی در ماده ها

و عفونت های مختلف تناسلی در نر ها

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

حیوونی که عقیم نشه اما شرایط جفت گیری نداشته باشه خیلی خیلی بیشتر اذیت میشه 

شما میگی نباید دست تو طبیعت برد ولی حیوون خونگی که اصلاً شرایط زندگی طبیعیش رو نداره!!

نمی‌تونی گزینشی عمل بکنی که. یا باید کاملاً مثل یک حیوان غیر اهلی تو سکونتگاه طبیعی خودش بزرگ بشه 

یا اگر به عنوان حیوون خونگی ازش مراقبت می‌کنی باید بپذیری که یک سری از شرایطش فرق می‌کنه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
من مشکلی با تولید مثل ندارم میگن سرطان وعفونت میگیره اصلا مگه ممکنه ربطش چیه؟؟

میتونی  از چنتا خرگوش نگهداری کنی؟

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

به سلامتی عمرشون کمک میکنه و معمولا حیوون هایی که عقیم میشن اروم ترن حیوونایی که عقیم نشده باشن موقع ...

کاملا درسته و من با عقیم نکردن مخالفم

چون سلامتیشون در خطره هم میتونه به ما اسیب بزنه هم خودشون