2777
2789
عنوان

عقیم سازی حیوانات

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 66 پست
موافقم ...من این وسط گیرکردم به نظرت بهترین تصمیم چیه خیلی بردم رهاش کنم تو طبیعت به هیچ وجه نمیره ج ...

تو باغچه ببر براش غذا بزاره 

ولی زمستون در راهه و هوا سرد میشه باید یه فکر براش بکنی 

حیوانات به بوی هم جذب میشن 

ممکنه شکار بشه

یا یه خرگوش غریبه وارد محیطش باشه اگه هم جنس باشه با هم درگیر میشن و زخمی میشن 

اگه جنس مخالف باشه بهار می تونی یه باغچه بچه خرگوش تحویل بگیری

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

شما تا حالا چند تا حیوان خانگی داشتید؟اصلا تا حالا با یک حیوان زندگی کردید؟عقیم نکردن خیلی بیشتر آزا ...

من خرگوش داشتم ولی قبل بلوغ فروختمش(پرنده هم داشتم براش جفت گرفتم) ،بنظرم عقیم کزدنش ظلمه چون طبیعت حیوان ایتجوریه و اگه بخوایم حیوون بیاریم و نتونیم زاد و ولدشو تحمل کنیم و بنابر شرابط خودمون حیوونو عقیم کنیم بنظرم اشتباهه ولی خب بازم علمشو نذارم نظرمو گفتم باید از دامپزشک پرسید

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیضه هاشو درمیارن 😐😐😐😑

میدونم واسه همین میگم شاید کار درستی نباشه🥺

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

من خرگوش داشتم ولی قبل بلوغ فروختمش(پرنده هم داشتم براش جفت گرفتم) ،بنظرم عقیم کزدنش ظلمه چون طبیعت ...

فکر کنم مطلع باشید خرگوش های نر با هم می جنگن و اگه پیش هم بمونن هم رو می کشن

هیچ کس نمی تونه جا برای چند ده خرگوش نر محیا کنه که جدا از هم بمونن و تازه روزبه روز هم تعدادشون زیاد بشه 

خب شما خرگوشتو فروختی، اون خرگوش الان کجاست؟ یا مرده یا عقیم شده 

پرنده رو هم اصلا نمیشه عقیم کرد😂

دامپزشک ها اگه می دونستن ضررش بیشتر از نفعش هست انجام نمی دادن، عقیم کردن رو خود دامپزشک ها انجام میدن

میدونم واسه همین میگم شاید کار درستی نباشه🥺

😭😭😭😭خدا من چه گیری کردم خیلی بردم تو طبیعت رهاشون کنم نمیرن خیلی وابستمن خیلی ترسون لیسم میزنن خدا مسافرت میرم میبرمشون چون فرارنمیکنن چند تایپک قبل عکسشونو گزاشتم بردمشون روستا خواهشا دعا کن من راهی پیدا کنم این دوتا بی‌سرپرستن ببرم جایی اذیتش میکنن فکرکن زیرزمین وکندم براشون

فکر کنم مطلع باشید خرگوش های نر با هم می جنگن و اگه پیش هم بمونن هم رو می کشنهیچ کس نمی تونه جا برای ...

برای اینکه تو طببعت خانوادگی زندگی نمیکنن بچه ها که بزرگ میشن از پدرمادر جدامیشن،بعد زایمان و بزرگ شدن بچه ها میشه جداوشن کرد و فروخت ولی من منظورم چیز دیگه ایه منظورم اینه اگه نمیتونه کسی شرایط طبیعیه حیوونو براش مهیا کنه بهتره اصلا اون حیوون و نیاره تا بخواد ازار ببینه من از حقوق حیوون دارم دفاع میکنم و اصلا نمیخوام ازار بببنه برای همین این نظرو دادم ، و فکرنکنم بازایمان زیاد اسیب ببینه چون اگه اینجوری نبود خدا یکاری میکرد که دیگه نتونه بچه دار شه تا اسیب نبینه ، کلا میگم اگه نمیشه تووحیط خونه شرایط درست برای حیوون مهیا کرد نباید بیاریم ولی خب از لحاظ علمی نمیدونم و باید کارشناس یا دام پزشک بررسی کنه صرفا حسم میگه وقتی خدا اینجوری خلق کرده ماحق نداریم ظلم کنیم چون حیوون ازخودش اختیار یا عقل نداره که بگه میخوام یانمیخوام

خونش زیر زمین اصلا سردنیس حتی ازخونه خودمون گرم تره

دیگه من تجربه مو گفتم 

من مجرد بودم خونه پدری ویلایی بود 

سگ و خرگوشام تو حیاط بودن 

۱۰، ۱۱ تا هم طوطی تو خونه داشتم 

بیشتر از ۱۵ سال تجربه دارم 

الانم بالای صد تا حیوون دارم 

😭😭😭😭خدا من چه گیری کردم خیلی بردم تو طبیعت رهاشون کنم نمیرن خیلی وابستمن خیلی ترسون لیسم میزنن خ ...

نرن یا ماده؟

برای اینکه تو طببعت خانوادگی زندگی نمیکنن بچه ها که بزرگ میشن از پدرمادر جدامیشن،بعد زایمان و بزرگ ش ...

مسئله همین جاست 

گونه ی طبیعی نیستم!

دستکاری شده ان 

اکثر سگ ها و گربه های خانگی بعد از زایمان از بین میرن

نرن یا ماده؟

بی سرپرست بودن وقتی اوردمشون بچه بودن جنسیتشون مشخص نبود الان جنسیتشون واضح دوتاشون نرن ولی اصلا نمیجنگن درحال بازی حتی همو لیس میزنن خودم فکرمیکردم نرمادن

😭😭😭😭خدا من چه گیری کردم خیلی بردم تو طبیعت رهاشون کنم نمیرن خیلی وابستمن خیلی ترسون لیسم میزنن خ ...

بگردم 😍 من عاشق خرگوشم ولی نمتونم نگهداری کنم وگرنه میاوردم🫠ان شاالله بهترین تصمیمو بگیری نمیدونم شایدم بهنرباشه عقیمشون کنی عزیزم ببردامپزشک شرایطو کامل توضیح بده چون وابسست شدن و نمیتونن تو طبیعت زندگی کنن شاید یهترباشه عقیم شن

بگردم 😍 من عاشق خرگوشم ولی نمتونم نگهداری کنم وگرنه میاوردم🫠ان شاالله بهترین تصمیمو بگیری نمیدونم ...

😭😭😭نمیتونم مشکلم اینه عقیمش کنم تااخرهفته روانی شدم

مسئله همین جاست گونه ی طبیعی نیستم!دستکاری شده ان اکثر سگ ها و گربه های خانگی بعد از زایمان از بین م ...

😢😢نمیدونم پس شاید بهتر باشه عقیم شن یا این شرایط 💔