2777
2789
عنوان

دختره ی احمق پسر پرست

209 بازدید | 24 پست

کلا ادم جالبی نیست دختره ی نر پرست

جواب پسرارو زودتر از دوستاش میده

دوستاشو میپیچونه ک با ی مشت پسر چت باز و رو دراگ بره بیرون

امروز تو مدرسه داشت میگفت وای فلانی بهم تو جمع گفته چقدر صدات قشنگه

گفتم این یاروعه هول ب من پیام داده بود جوابش ندادم

بعدشم هی منو میزاره کلوز فرند

شروع کرد ب گفتن اینکه نه حتما حواسش نبوده من مطمینم با یکی دیگه حرف میزنه شاید اصلا یادش رفته ترو از کلوز برداره و اصلا منظورش ب تو نبوده 

گفتم بیخیالش

گفت نه من مطمئنم منظورش ب تو نبوده این با ی دختره لاس میزنه

گفتم فلانی چرا باید این یارو هول برام مهم باشه و راجبش صحبت کنم بیخیال

ضایع شد صورتشو یجوری کرد گف چراااا

گفتم خوشم نمیاد از این هولای ک... ونی(لطفا کسایی با ادبن برن قرانشون و ادبیاتشون بخونن) 

برداشت گفت ببخشید که 30سالش نیست و پرونده نداره!!!! 

اکسم 25سالشه و خیلی ازم بزرگتره من 18سالمه

تنها کسی ک از رو خریتم خاک بر سرم سنشو بهش گفتم همین احمق بود و وسط بحث بخاطر ی پسر دیگ اومد اینو زد تو روم! اونم با اون لحن!!! 

من وقتی داشتم ب این دوست احمقم سنشو میگفتم یکی از بچهایی ک باهاش دعوا داشتم و قبلا کتکش زده بودم شنید و تو دعوای بعدی گفت تویی ک با 25ساله ها رل میزنی!!! 

یعنی رسما اینی ک بهش میگفتم رفیق با او دختره ک باهاش دعوا دارم هیچ فرقی نداره!! 

خیلی وفت بود قصد قطع ارتباط داشتم چون خیلی چیزا ازش دیدم ولی هی پشت گوش مینداختم

نظر شما چیه راجب این بحث 

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

یادش بخیر ما هم سن شماها بودیم دغدغمون قبول شدن تو دانشگاه و معدل ۲۰بود 

عجب

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بده دختر این جوری باشه 

لطفا بیاین تاپیک اخرم نطر بدین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اره از اینا زیاده بعدم که کات میکنن گریش برا توهس

یکی دوتا نیستن پسرای دورش که

اندازه موها سر منن

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

یادش بخیر ما هم سن شماها بودیم دغدغمون قبول شدن تو دانشگاه و معدل ۲۰بود عجب

اخی چیکار کنم دست بزنم یا مدال بدم

تقصیر خودته چرا گفتی بهش

اخه من تا الان هر دوستی ای که داشتم صمیمانه بوده

عادت ندارم ب دوستی ساده

همیشه همچیو میگم

بعد این سابقه هم زیاد داشت مثلا وسط بحث یهو میگفت با بابابزرگت وارد رابطه شدی

که ولش کن بابا

اره دیگه قطع ارتباط کردم ولی دارم اتیش میگیرم ک اون لحظه سر تا پاشو قهوه ای نکررردمممم دختره ی احمممممقققق پسر پرستتتتتت

اخه من تا الان هر دوستی ای که داشتم صمیمانه بودهعادت ندارم ب دوستی سادههمیشه همچیو میگمبعد این سابقه ...

اولا اونقدری نیست فاصله سنیتون اوکیه

دوما یاد بگیر با هر کی صمیمی نشی تهش خودت ضرر میبینی

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .

اولا اونقدری نیست فاصله سنیتون اوکیهدوما یاد بگیر با هر کی صمیمی نشی تهش خودت ضرر میبینی

حتما باید بچه سال و شبیه دخترا باشه تا پسند ایشون باشه من نمیفهمم کسی ک من باهاش تو رابطم چ ربطی ب اون اسکل داره