2777
2789
از چه لحاظی؟ والا همتون درس خوندین موفق شدین نسل سوخته ما دهه هشتادیا هستیم که کرونا و دلار و گرونی ...

غصه نخور همه دهه ها خودشونو سوخته میدونن به غیر از کسی که خودشو شناخته باشه و بدونه خوشبختی تو این چیزا نیس 

هشتاد منظورت سال هشتاده؟اونا همه سهنیه ای بودن

هم‌برا کار هم‌دانشگاه.من یه لیست از کارخونه ها در اورده بود زنگ‌میزدم برا کار.یه جای دولتی زنگ‌زدم‌رک گفت نامه داری کسی معرفیت کنه گفتم نه گفت پس دنبال کار نباش.همینجوری یه کار پیدا کردم ولی میدیدم چه مافیایی هست تو کار.همسر میگفت اصکال نداره برو سابقه جنع کن.یه روز مدیرم کاری کرد دیگه بعد مدتها کم اوردم به سختی خودمو رسوندم خونه اشکام میریخت فقط .گفتم دیگه نمیرم همسرم گفت نرو .بعدم‌ کارش لنگ‌موند با صد تا شماره زنگ‌زد جوابشو‌ندادم 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه خوشبختنتو هم تلاش کن خوشبخت بشی و بدون، مشکلات باعث نمیشن کسی بدبخت بشه. مشکلات و سختی ها آدمو م ...

ولی باید شرایط تلاش و موفقیت فراهم باشه.حالا ما هی تلاش میکنیم ولی به اندازه کار و تلاشمون هیچی نداریم.۵ساله ازدواج و تلاش میکنیم ولی فقط یه خونه تونستیم بگیریم .اگر این تورم و گرونی نبود قطعا خیلی میشرفت میکردیم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
از چه لحاظی؟ والا همتون درس خوندین موفق شدین نسل سوخته ما دهه هشتادیا هستیم که کرونا و دلار و گرونی ...

ما سخت قبول شدیم.برا دانشگاه آزادم باید کنکور میدادیم الان چی تقریبا کسی نیست که دانشگاه نره.از لحاظ روحی و رفتاری معلمای بداخلاق سخت گیر.فکر میکنی راحت کار پیدا میشد نه.برا خونه هم اگر حداقل داستانای خودمونو بگم باورت نمیشه هر زمان‌سختی خودشو‌داشته .رفاهی که بچه ها الان حداقل تا دیپلم دارن ما کجا داشتیم.تازه ما متوسط بوریم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

دهه پنجاه شصتی ها چیشون خوبه همش تو جنگ بودن

لابد ما خوبیم 😐

حتی یه شغل درست وحسابی برامون نیست باید سربارخانواده باشیم

بقیه چیزا که بماند ......

☘️🦋مشکل پوستی دارم اگر چشمت به امضام خورد برام دعا کن برطرف بشه☘️🦋بهم بگو منم برای حاجتت صلوات بفرستم📿 

ولی قبول دارید صفای دانشجو بودن اون موقع ها یه چیز دیگه بود

خوب ما دهه شصتیا عادت داریم با چیزای کوچیک شاد باشیم .وگرنه مثلا الان من‌بگم‌چه جوری خوش میگذروندیم میگن این خوش گذشتنا توقع ها و انتظارات عوض شده.من ازدواج کردم همسرم یه کارمند بود نه خونه داشت نه ماشین.همون زمان هم با اون‌حقوق میگفتیم خو نه این‌قیمت ما تا پنجاه سال دیگه مگه میتونیم.

ما هم جنگ رو دیدیم ، حداقل اونا یه بار جنگ کردن ما بدبختا که هر لحظه منتظریم جنگ بشه

ببین عزیزم هشت سال جنگ خیلی سخته تا دوازده روز بعد پسرهارو به زور میبردن سربازی کلی جانباز شدن بعد کشور نابود هشت سال همش ترس برای تولید سرباز کلی بچه آوردن که باعث شده شصت میلیون دهه شصتی داشته باشیم وضعیت ما خیلی افتضاحه درست ولی جنگ خیلی سختتره

لابد ما خوبیم 😐حتی یه شغل درست وحسابی برامون نیست باید سربارخانواده باشیمبقیه چیزا که بماند ......

نه نسل ما هم سوختس ولی ما نسل جوون فکر میکنم که اونا زندگی خیلی خوبی داشتن در حالیکه اینطور نیست کلا بعد ... هیچ دوره ای رنگ خوشی ندید 

ولی باید شرایط تلاش و موفقیت فراهم باشه.حالا ما هی تلاش میکنیم ولی به اندازه کار و تلاشمون هیچی ندار ...

اگه خونه نمیخریدی میتونستی هرچی میخوای بخری..... اجاره نشینی بدبختی نیس من شیش ساله ازدواج کردم و اجاره نشینم از ۱۷ سالگی. 

اگه خونه نمیخریدی میتونستی هرچی میخوای بخری..... اجاره نشینی بدبختی نیس من شیش ساله ازدواج کردم و اج ...

من نمیتونم اجاره نشین باشم بدتر از اجاره نشینی چیزی نیست.نمیشه هم خونه خرید هم زندگی کرد؟دهه شصتی هایی که من دیدم اونزمان با تلاش کمتر از ما خونه تو بهترین نقطه شهر خریدن حالا با این همه تلاشی که میکنیم حدود ۳۰سال باید هیچی نخریم این پول خونه جمع بشه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم