2777
2789

فکر کردم منظورت متولدین دهه هشتاده، اومدم بگم منظورت چیه ما اکثرا بیکار و مجردیم. بعد دیدم منظورت کساییه که اون تایم دانشگاه رفتن

آره واقعا، الان اینقدر وضع اقتصادی بده ما هیچ کاری نمیتونیم بکنیم. اکثر هم سن و سالام افسرده و ناامیدن از آینده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه که نه همون موقع هم قبول شدن سخت بود من کنکور دادم‌از هر ده نفر یه نفر قبول میشد.سهمیه بود چون بچه های شهدا زیاد بود که به کنکور رسیدن.کار کم بود پارتی میخواست.من خودم دانشگاه دولتی بودم یه جاهایی رفتم‌برا کار .ولی حقوق کم و...دو سه سال کار کردم اخرم که دیدم فایده نداره کلا رفتم یه فضای دیگه.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

همه خوشبختنتو هم تلاش کن خوشبخت بشی و بدون، مشکلات باعث نمیشن کسی بدبخت بشه. مشکلات و سختی ها آدمو م ...

درسته در کل منظورم این بود که کاش ما هم دانشجوی دهه ی هشتاد بودیم حس میکنم اصلا اون موقع دانشجو بودن و ازدواج کردن یه صفای دیگه داشت

دقیقا دهه شصتیا همش فاز مظلوم بودن برمیدارن ولی همشون موفق شدن

چون از همه لحاظ مظلوم‌بودیم.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اره سال های هشتاد

اون سال‌ها بعد جنگ بوده همه دانشجو ها وکارمندا سهمیه ای بودن بلا استثنا شاید خانواده شما خیلی سطحش بالاس طرفای ما که اصلا سواد نداشتن چه برسه برن دانشگاه 

چون از همه لحاظ مظلوم‌بودیم.

از چه لحاظی؟ والا همتون درس خوندین موفق شدین 

نسل سوخته ما دهه هشتادیا هستیم که کرونا و دلار و گرونی و ... شد بلای جونمون 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 

درسته در کل منظورم این بود که کاش ما هم دانشجوی دهه ی هشتاد بودیم حس میکنم اصلا اون موقع دانشجو بودن ...

اصلا اینطور نیست فکر میکنی اونموقع معلممون میگفت یه فیلم پخش شده یه پسره از همکلاسیش خواستگاری کرده خیلی از پدر مادرا بچه هاشونو نزاشتن برن دانشگاه