2777
2789

خواااااهش می‌کنم کامل بخونییین.فوقش دو سه دقیقه از وقتتون رو میگیره

بعضیا میگن رقص عروس دوماد اشکال نداره

اما وقتی من فکر می‌کنم یسری چیزا میاد تو ذهنم

۱. دخترهای جوانی که شور و هیجان جوانی دارن و این صحنه رو ببینن اما شرایط ازدواج رو ندارن.اونها چیکار کنن؟

۲. دخترهای بزرگی که ازدواج نکردن و سن ازدواجشون گذشته و با دیدن این صحنه ها، احتمال اینکه مدتها فکرشون درگیر بشه و یا افسرده بشن و یا اینکه بخوان خودشونو عادی جلوه بدن اما قلبشون آشوبه، آیا این تقصیر اون عروس و داماد نیست؟

۳. دختر بچه هایی که میبینن و هنوز کوچیکن ، آیا دیدن این صحنه ها، زمینه انحراف رو داخلشون زیاد نمیکنه؟ آیا باعث بلوغ زودرس‌شون نمیشه؟

۴. خانم های متاهلی که اونجا نشستن و میبینن ک ممکنه اونها نمیتونن چنین شرایطی برا خودشون مهیا کنن و خیلی موارد دیگه که نمیشه بگم

۵. خانواده عروس و خانواده داماد ک مرتب همدیگه رو در آینده میبینن، بعد بطور طبیعی این صحنه در آینده تو جمع ها میاد تو ذهن هاشون و اینجور در جمع قلباشون میلرزه و....

حالا این برا رقص عروس و دوماد بود..اینکه چشم دوماد اشتباهی به خانم های بدحجاب فامیل بیفته با رنگ و لعاب های مختلف.... زنهایی ک هیچوقت اینجور ندیده بودشون و الان اینجور میبینه و بعدا تو ذهنش میمونه این صحنه هاشون..... و اینه ک نمیشه ابراز کنه....

همه اینها ک گفتم در حقیقت وجود دارن و کتمان و نگفتن اونها، اثرشون رو کم نمیکنه بلکه به مراتب بیشتر هم می‌کنه، آیا واقعا موافق چنین چیزهایی هستین؟

تعداد رای : 16
نظرسنجی
آره چه اشکال داره این اتفاقات بیفته و اشکالی نداره عروس دوماد برقصن
13
81%
نه تا حالا به این چیزاش فکر نکرده بودم رقص عروس دوماد رو درست نمیدونم
3
18%

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس