2777
2789

دخترم ششم دولتی  هست ...براشون چند تا معلم گذاشتن که اکثرا پیر و بازنشسته هستن....منم یک گروه تشکیل دادم و چند تا از مامانا رو عضو کردم حرف زدیم و قرار شد شنبه بریم مدرسه اعتراض کنیم...حالا پشیمون شدم و میترسم ...میترسم بریم مدرسه بگن معلم نداریم و عوض نکنن و همه چیز سر من بشکنه و با من و بچم لج بشن...مخصوصا که هنوز دختر کوچیکم سال دیگه هم قراره بره اونجا...میترسم همین معلم بازنشسته که با دخترم خوبه اونموقع دشمن بشه اگه بفهمن من گروه زدم....چیکار کنم؟ گروه رو پاک کنم؟ برم مدرسه؟ بگم پشیمون شدم نمیام؟؟ دارم از استرس میمیرم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش بابا 

قرار نیست کسی بگه که تو گروه زدی 

رفتین اونجا همتون حرف بزنین 

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

بگو تصمیم جگعی بوده و من نمایندم 

بگو اگر یک درصد نشد لطفا نام نبرید از من و مادرا تا برای بچه ها مشکل درست نکنن معلما

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

برای هر درسشونم یک معلم دارن..!!.یکی فارسی ..یکی نگارش ..یکی ریاضی...

بله، متاسفانه موقع عمل پشتت رو خالی میکنن

به تجربه میگم،،، اونیکه خودش پیشنهاد داد برای انتقاد به مدرسه وقتی من انتقاد کردم دقیقا رفت یه طرف دیگه و داشت لذتش رو میبرد و من تنها موندم

اول تمام چتهای گروه رو پاک کن تا اسکرین نگرفتن و بعد گروه رو پاک کن