شهرزاد_ن مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9291 عنوان کسی مرض پرمویی داره 94 بازدید | 11 پست خدا سر هیچکس نیارع بدم میاد از خودم یکی منه پشمک بگیره فرار میکنه لیزرم دو جلسه رفتم نسبتا بد نبودهولی بازم مثل زنای عادی نیستیم اینم بگم مشکل هورمونی و تنبلی تخمدان داشتم کنترل کردم بعدش رفتم لیزرلیزرم میترسم امیدی نباشه بش دیروز | 14:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الی۲۰۲ عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 3068 منم هستم دوجلسه رفتم عالی بود ۷۰درصدش ریخت شمام ادامه بده جواب میده
شهرزاد_ن مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9291 منم هستم دوجلسه رفتم عالی بود ۷۰درصدش ریخت شمام ادامه بده جواب میده شما قفسه سینه و شکم و پشت کمر داشتید یا فقط من اینجوریمدستگاه چی بود
شمیم_شیدایی عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 5151 منم پشمالو ام😂😬 پاهامو دستام اوکی شدن بعد لیزر صورتم هم زیر چونه مو داره باید برم شارژ تنبلی تخمدان هم دارمپشت کمرمم هم موهای ریزه بازوهام مو داره روی شکمم که باید تند تند شیو کنمولی شوهرم خداروشکر مشکلی نداره یکی دوبار هم بهم گفته پشمالو به شوخی منم خندیدم باهاش🤣 ♡
شمیم_شیدایی عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 5151 شما قفسه سینه و شکم و پشت کمر داشتید یا فقط من اینجوریمدستگاه چی بود من جدیدا موهای پر رنگ روس قفسه سینم در میاااد خیلی ناراحتم لیزر هم نمیشه ♡
الی۲۰۲ عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 3068 شما قفسه سینه و شکم و پشت کمر داشتید یا فقط من اینجوریمدستگاه چی بود شکمم داره رو سینمم داره گودی کمرمم بود ولی با لیزر خیلی کم شده البته تازه دو جلسه رفتم منم مشکل هورمونی دارم قرص مصرف میکنم من حتی صورتمم مثل ریش درآورده بود الان کامل ازبین رفتن
شهرزاد_ن مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9291 من جدیدا موهای پر رنگ روس قفسه سینم در میاااد خیلی ناراحتم لیزر هم نمیشه تستسترونتون بالا رفته
شهرزاد_ن مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9291 شکمم داره رو سینمم داره گودی کمرمم بود ولی با لیزر خیلی کم شده البته تازه دو جلسه رفتم منم مشکل هورم ... قرص چی خوردید ؟اره منم خیلی بهتره شده بازم مثل زنای عادی نیستن
الی۲۰۲ عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 3068 قرص چی خوردید ؟اره منم خیلی بهتره شده بازم مثل زنای عادی نیستن لوتیروکسین میخورم هر روز واسه کم کاری تیروئید ولی بنظرم جلسات کامل بشه همه موها میریزن
شهرزاد_ن مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9291 لوتیروکسین میخورم هر روز واسه کم کاری تیروئید ولی بنظرم جلسات کامل بشه همه موها میریزن تنبلی تخمدان هم دارید؟من تیرویید ندارم دیکه
الی۲۰۲ عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 3068 تنبلی تخمدان هم دارید؟من تیرویید ندارم دیکه نه فقط کم کاری دارم شمام داشتی کم کاری خوب شدی