2777
2789
عنوان

پریود نمیشم

150 بازدید | 31 پست

اه دارم دیوونه میشم از عصاب خوردی از زندگی افتادم دیگه

اول بگم متاهل نیستم 

دقیق تاریخ پریودیم رو یادم نیست ولی فکر کنم ۲۷ ام اون ماه بود

الان چند روز رد شده و حتی درد هم ندارم خیییلی کم کمر درد دارم ولی باز تموم میشه فقط هم ترشح هی فکر میکنم شدم ولی میبینم نشدم خیلیییی عصابم خورده

کلی دمنوش خوردم حموم آب داغ دوبار رفتم ، کلی چای زنجبیل و دارچین ، ولی هیچ تاثیری نداره کلافه شدم 

بعضی وقتا نامنظم هست پریودیم قبلا کیست داشتم و بعدش که خوب شدم بازم گاهی نامنظم بود ولی الان دیگه چندماهی بود که منظم شده بود نمیدونم چمهههه افسرده شدم اصلا اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که هم ورزش می‌کنم هم دمنوش میخورم هم دوش آب گرم گرفتم چیکار کنم دیگه ؟

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

منم این ماه عقب افتادهکیست پلی کیستیک داری؟تف به این کیست کوفتی ترینه

نمیدونم دقیقا چه کیستی بود یکی دوسال پیش داشتم بعدش خوب شد ولی بازم یکم نامنظم بود پریودیم

من که هم ورزش می‌کنم هم دمنوش میخورم هم دوش آب گرم گرفتم چیکار کنم دیگه ؟

تو هم عقب افتاده؟ خیلی بده😭

چه ورزشی میکنی؟ من پیاده روی زیاد کردم بازم نشدم

تو هم عقب افتاده؟ خیلی بده😭چه ورزشی میکنی؟ من پیاده روی زیاد کردم بازم نشدم

عقبببب ؟

بیست تا بیست و دوم باید میشدم دیگه هنوز که هنوز‌ه نشدم 

فیتنس،پیاده روی هم دارم،در طی روز تحرکمم خوبه

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

چه ورزشی؟؟ من پیاده روی زیاد میکنم این چند روزم کلی راه رفتم بازم نشدم

رفتم باشگاه

ترکیبی هوازی و بدنسازی

دوچرخه میرفتم تردمیل و ..

بدنسازی هم کنارش

حرکات شکم هم میرفتم

رژیمم میگرفتم الیته

عقبببب ؟بیست تا بیست و دوم باید میشدم دیگه هنوز که هنوز‌ه نشدم فیتنس،پیاده روی هم دارم،در طی روز تحر ...

دکتر نرفتی؟ من میبینم همه تا یروز دیرتر میشن میرن دکتر بعد به مامانم گفتم نشدم هنوز میگه عیب نداره میشی 🙄

رفتم باشگاهترکیبی هوازی و بدنسازیدوچرخه میرفتم تردمیل و ..بدنسازی هم کنارشحرکات شکم هم میرفتمرژیمم م ...

اوهه ماشالاا

بنظرت الان چه ورزشی بکنم زودتر میشم؟؟؟