2777
2789
عنوان

دلم خونه بزرگ میخواد ولی پولمون در حد نصفشه ینی میشه معجزه بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 63 پست
منم ۵۰ واقعا کوچیکه اما محلمون و منطقمون رو دوس دارم بلوار کشاورزم نزدیک پارک لاله اینجا بزرگ شدم چن ...

همسر منم همین طرز فکر رو داره 

براش منطقه خیلی مهم تر از متراژ خونه و شرایط خونه س 

واسه مام منطقمون بد نیس نارمکیم

ولی ترجی میدم برم سمت پیروزی حداقل بزرگ‌تر باشه یکم 

خیلی سختم شده 

خونم بازسازی میخواد طبقه سوم بدون آسانسوره 

واقعا سخته 

ناشکری نمیکنم 

خداروشکر همینم با هزار بدبختی گرفتیم ولی خب آدمیزاد همیشه آرزو داره به بهتر برسه 

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم
خودم ۵۰ متره خونم بلوار کشاورزم اما خب ۱۰۰ متر برام کافیه یدونه بچه دارم وسایلام زیاده واقعا هرچقدر ...

مثل همیم 

کاملا درکت میکنم

انشالله یه معجزه بشه

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم همین طرز فکر رو داره براش منطقه خیلی مهم تر از متراژ خونه و شرایط خونه س واسه مام منطقمون ب ...

خیلی ناراحت شدم از اون احمق بیلمز یوقتهایی سکدفعه میاد حرفش تو ذهنم خدا ان شاءالله لعنتش کنه برای یکی از شه های تبریز بود بعد هی میگفت خونم ۲۰۰ متره گفتم من که نمیدونم عربتی خونت کجاس اما خونمو بفروشم بیام قطعا یه هزار متری میتونم بیام بخرم بدبخت من اگه دنبال خودنمایی بودم نمیومدم بگم خونم ۵۰ متره خداروشکر وضع مالیمون بد نیست خرجمون بالاس مثلا سایت مادران بود عکس از شیرخشک و خوراکیها میزاشتیم زنیکه ندید بدید منو متهم کرد به دروغگویی ماه صفر بود امیدوارم بدترین اتفاقها براش افتاده باشه یاد من بیفته اینقدر ندیده بود که میدید کسی خوب میخوره برای بچش خرج میکه دروغ میگه از اون سایت بخاطر فرهنگ پایین یه تعدادشون اومدم بیرون اما خیلی ناراحت شدم 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

مثل همیم کاملا درکت میکنمانشالله یه معجزه بشه

ان شاءالله

یدونه بچه داری؟

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

خیلی ناراحت شدم از اون احمق بیلمز یوقتهایی سکدفعه میاد حرفش تو ذهنم خدا ان شاءالله لعنتش کنه برای یک ...

ولش کن عزیزم برات مهم نباشه 

بذار نهایت فک کنن فقیریم اصلا اهمیتی نداره دایورت کن 

اره عزیزم دخترم ۲ سالشه 

ولش کن عزیزم برات مهم نباشه بذار نهایت فک کنن فقیریم اصلا اهمیتی نداره دایورت کن اره عزیزم دخترم ۲ س ...

دختر منم دوسال و۴ ماهشه  

درست میگی هرجور میخان فکر کنن اما ناراحت شدم متهم کردن به دروغگویی میخاستم دروغ بگم نمیگفتم خونم ۵۰ متره خیلی بیشرف بود دوتا بچه داشت یه پسر بزرگ از اینا بود تو کودکی شوهرش داده بودن بلد نبود حرف بزنه چون از دروغ بدم میاد کسی بخاد بگه دروغ میگی ناراحت میشم ان شاءالله فرجی بشه یه خونه بزرگتر بریم 

خونه منم خیلی کوچیکه همسایه مزاحم هم دارمخداکنه بتونیم از اینجا بریم ولی میدونم محاله

بیا دعا کنیم برای هم  ان شاءالله خدا بهترینها رو نصیبمون کنه