2777
2789
عنوان

دلم خونه بزرگ میخواد ولی پولمون در حد نصفشه ینی میشه معجزه بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 63 پست
الان میاد میگه ۳۰۰ متر خونه من ۵۰ متره واقعا کوچکه وسایلم زیاده اما خب محله خوب تهرانیم حاضر نیست بی ...

دقیقا درست گفتی ولی من در حد ۱۰۰ مترم راضیم 

حتی حاضرم بیام پایینتر ولی همسرم راضی نمیشه 

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم
خدا ان شاالله دوبرابر چیزی که آرزوتون هست بهتون بده

مرسی عزیزم 

انشالله همین اندازه که واسه بقیه خیر میخوای به زندگیت برگرده😍

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خودتونه؟خوب وام بردارید بزرگترش کنید

اره عزیزم 

همسرم همکاری نمیکنه 

بعد خیلی پول کم داریم

دقیقا درست گفتی ولی من در حد ۱۰۰ مترم راضیم حتی حاضرم بیام پایینتر ولی همسرم راضی نمیشه

خب چندمتره خونت ؟

کدوم شهری بابا نترس شناخته نمیشی بگی کدوم شهر 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

ان شاالله ۴ خوابه نصیبت بشه بانو

مرسی عزیزم 

انشالله بهترینها واسه خودت و خانوادت اتفاق بیوفته

خب چندمتره خونت ؟کدوم شهری بابا نترس شناخته نمیشی بگی کدوم شهر

مهم نیس شناخته بشم مگه چیه 

گفتم که تهرانیم

انشاءالله خدا یک خونه بالای 150 متری بهت بدهجای خوب

مرسی عزیزدلم 

انشالله همینقدر حس خوب به خودتو زندگیت برگرده

الان میاد میگه ۳۰۰ متر خونه من ۵۰ متره واقعا کوچکه وسایلم زیاده اما خب محله خوب تهرانیم حاضر نیست بی ...

عزیزم اینایی که نوشتی شرایط خودت بود یا حدس زدی که من شرایطم اینه؟

تهران ۵۰ متر

منم ۵۰ واقعا کوچیکه اما محلمون و منطقمون رو دوس دارم بلوار کشاورزم نزدیک پارک لاله اینجا بزرگ شدم 

چندوقت پیش تو یه سایتی بودم حرف خونه شد گفته بودم ۵۰ متره خونم این محله هستم طرف برای شهرستان دورافتاده بود بیلمز و نادون بود هی گفت خونه من ۲۰۰ متره تو تو سگدونی زندگی میکنی گفتم سگدونی محله تو هستش کهمعلوم نیست کدوم حلبی اباد شهرستان هستی هروقت اومدی تهران تو منطقه من تونستی یک متر از خونه منو بخری اونوقت بیا زر بزن خیلیها مغزشون داغونه براشون مهم نیست کجا بدنیا اومدن کجا بزرگ شدن فقط همین که خونشون بزرگ باشه فکر میکن چخبره از بس که بیسواد و بی فرهنگ بود من برام مهمه بچم کجا بزرگ بشه تو چه محیطی 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

عزیزم اینایی که نوشتی شرایط خودت بود یا حدس زدی که من شرایطم اینه؟

خودم ۵۰ متره خونم بلوار کشاورزم اما خب ۱۰۰ متر برام کافیه یدونه بچه دارم وسایلام زیاده واقعا هرچقدر مرتب کنم بازم شلوغه خونم