2777
2789

کلا ادم جالبی نیست دختره ی احمق پسر پرست 

جواب پسرارو زودتر از دوستاش میده

دوستاشو میپیچونه ک با ی مشت پسر چت باز و رو دراگ بره بیرون

امروز تو مدرسه داشت میگفت وای فلانی بهم تو جمع گفته چقدر صدات قشنگه

گفتم این یاروعه هول ب من پیام داده بود جوابش ندادم

بعدشم هی منو میزاره کلوز فرند

شروع کرد ب گفتن اینکه نه حتما حواسش نبوده من مطمینم با یکی دیگه حرف میزنه شاید اصلا یادش رفته ترو از کلوز برداره و اصلا منظورش ب تو نبوده 

گفتم بیخیالش

گفت نه من مطمئنم منظورش ب تو نبوده این با ی دختره لاس میزنه

گفتم فلانی چرا باید این یارو هول برام مهم باشه و راجبش صحبت کنم بیخیال

ضایع شد صورتشو یجوری کرد گف چراااا

گفتم خوشم نمیاد از این هولای ک... ونی(لطفا کسایی با ادبن برن قرانشون و ادبیاتشون بخونن) 

برداشت گفت ببخشید که 30سالش نیست و پرونده نداره!!!! 

اکسم 25سالشه و خیلی ازم بزرگتره من 18سالمه

تنها کسی ک از رو خریتم خاک بر سرم سنشو بهش گفتم همین احمق بود و وسط بحث بخاطر ی پسر دیگ اومد اینو زد تو روم! اونم با اون لحن!!! 

من وقتی داشتم ب این دوست احمقم سنشو میگفتم یکی از بچهایی ک باهاش دعوا داشتم و قبلا کتکش زده بودم شنید و تو دعوای بعدی گفت تویی ک با 25ساله ها رل میزنی!!! 

یعنی رسما اینی ک بهش میگفتم رفیق با او دختره ک باهاش دعوا دارم هیچ فرقی نداره!! 

خیلی وفت بود قصد قطع ارتباط داشتم چون خیلی چیزا ازش دیدم ولی هی پشت گوش مینداختم

نظر شما چیه راجب این بحث 

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختری که زیاد با پسر های مختلف ارتباط بگیره کم کم اونارو به همجنس های خودش ترجیح میده، پس کار خوبی کردی قطع رابطه کردی 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

لطفا کسایی با ادبن برن قرانشون و ادبیاتشون بخونن) 

چقد به این خندیدم🤣

عزیزم قطع ارتباط کن در حدی که جواب سلامشم بزور بدی

این پیک می های تاکسیک دوزار نمیارزن

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

فکرمیکنم نسبت بهش حسادت داری

چچرا باید بهش حسادت کنم وقتی خودش از حسودی میترسه با من بیرون بره ک مبادا دوس پسرش عاشق من شه

مگه شما بین رفیقاتون نمیگین کی بهم پیام داده کی نداده؟ 

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

برو به درست برس

فعلا زوده

خوبه دکمه دیلیتش رو بزن

زدم صندلیمو اوردم گذاشتم ردیف اخر ک پیشش نباشم

موقع خونه رفتن اومد گف بریم(باهم میرفتیم تا دم در ک اونجا سوار ماشینامون میشدیم) منم گفتم کار دارم تو برو بعد ک حرکت کرد پشت سرش رفتم متوجه شد کار هم نداشتم

لطفا کسایی با ادبن برن قرانشون و ادبیاتشون بخونن) چقد به این خندیدم🤣عزیزم قطع ارتباط کن در حدی که ج ...

😂😂والا، یسریا میان میگن چقدر بی ادبی چقدد فلانی عصاب ادمو بهم میریزن

اره دیگه قطع ارتباط کردم با دختره ی پسرباز

دختری که زیاد با پسر های مختلف ارتباط بگیره کم کم اونارو به همجنس های خودش ترجیح میده، پس کار خوبی ک ...

خب خداروشکر کارم درست بوده

منم یه دوستی دارم خیلی هول پسره دقیقا همینجوریه 😂

فقط قطع ارتباط😂

دیدی بازم کنه ست رک بگو اینجور آدما پرو ئنویییه

دیگه با این حرفش بدجور از چشم افتاد حتی جواب سلامشم نمیدم دیگه