2777
2789

فکر کردم فقط ویار و پرهیز از بعضی چیزاس .الان دوماهمه یه هفته س هرچی میخورم‌ تو معدم میمونه شبا اصلا شام نمی‌خورم روزام یه چیز خیلی سبک همش گشنمه ولی در عین حال معدم درد میکنه و پره . یعنی حسرت اینکه یه بشقاب کامل غذا بخورم تو دلم مونده 

کسی تجربه درمان داشته؟ چیکار کنم ؟ چی بخورم ؟ کی خوب میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برسی به 4/5ماه دوباره هرچی بخوری کمههه😂

منو میخواستن پیدا کنن میگشتن ببینن سفره کجاست🤣

منم همونجا بودم از بس که گرسنمه میشد 

گاهی اوقات از گرسنگی گریه میکردم 😄

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

برسی به 4/5ماه دوباره هرچی بخوری کمههه😂منو میخواستن پیدا کنن میگشتن ببینن سفره کجاست🤣منم همونجا بو ...

خداکنه خوب شم واقعا خسته شدم تازه چند روزه نمیدونم چجوری دوماه تحمل کنم تا خوب شم 

عزیزم اینکه شام نخوری واسه جنین اصلا خوب نیست و قرار هم نیست یه بشقاب کامل بخوری وعده های غذاییت از ۳تا باید به ۶تا در روز برسه خیلی کم و در عین حال سبک روغن های جامد و غذاهای نفاق هم تو این مشکل نقش دارن منم شبیه تو بودم وعده هامو ۶تا خیلی سبک کردم خوب شدم

عزیزم اینکه شام نخوری واسه جنین اصلا خوب نیست و قرار هم نیست یه بشقاب کامل بخوری وعده های غذاییت از ...

مسئله اینجاست که از کم خوردن همش تهوع میگیرم بیشترش کنم درد معده میگیرم و هضم نمیشه با این حال با فاصله میان وعده میخورم ولی همش گشنم