2777
2789

تا چندماهگی بچتون بهتر شد؟

من همه دارو ها از جمله اس امپرازول..دمپریدون..امتحان کردم بی فایده

الان فقط چندماهه فاموتیدین بهش دادم بهتر شده ولی باز امروز جهشی آورد بالا

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاموتیدین سرخود دادی یا دکتر تجویز کرده بود

دکتر تجویز کرده زیر نظر دکتره

یک ماهه میدمش خوب شده بود امروز باز آورد بالا

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

تقریبا ۷ ۸ ماه طول کشیدبعدش خوب شدآلرژی نداره؟

والا دکتر گفته پروتئین گاوی

بادوم

گوشت گوساله نخور

وقتی شیر بخورم بی قرار میشه 

نمیدونم از رفلاکس هسن یا آلرژی 

من الان دخترم ۶ ماهو رد کرده اما رفلاکسش خوب نشدهروانی شدم دیگه

دختر منم ۵ ماهشه

دخترم من الان تازه بهترشده۷ماهشه خیلی بالامییاوردول کن من هیچی ندادم دکترهم داروداددیدم بچه روخواب آ ...

اخه وزن نمیگیرن درستی وقتی شیر و میارن بالا🥲🥲خیلی ناراحتم کاش بچه های ما رفلاکسی نبودن

اخه وزن نمیگیرن درستی وقتی شیر و میارن بالا🥲🥲خیلی ناراحتم کاش بچه های ما رفلاکسی نبودن

دخترمن وزنش خوبه

ولی آره طفلیاخودشونم اذیتن

بچه ات چن ماهشه

دخترمنوتوپنج ماهگی ب غذاانداختن بخاطررفلاکسش

دخترمن وزنش خوبهولی آره طفلیاخودشونم اذیتنبچه ات چن ماهشهدخترمنوتوپنج ماهگی ب غذاانداختن بخاطررفلاکس ...

۵ ماهشه

دکتر گفت دو هفته دیگه شروع کن حریره برنج بهش بده 

دخترت راحت غذا میخوره؟ 

بچه من هم بد دارو هست هم فکر کنم بد غذا

والا دکتر گفته پروتئین گاویبادومگوشت گوساله نخوروقتی شیر بخورم بی قرار میشه نمیدونم از رفلاکس هسن یا ...

شیر جهشی بخاطر آلرژی و رفلاکس هست معمولا نه فقط رفلاکس

با رعایت رژیم درست میشه

۵ ماهشهدکتر گفت دو هفته دیگه شروع کن حریره برنج بهش بده دخترت راحت غذا میخوره؟ بچه من هم بد دارو هست ...

اره راحت میخوره

ولی نمیدونم دوهفته اس چش شده شبااونجورکه راحت میخوابیدوتاصبح یباربیدارمیشپنمیخوابه اذیتم میکنه

شیر جهشی بخاطر آلرژی و رفلاکس هست معمولا نه فقط رفلاکسبا رعایت رژیم درست میشه

دیشب خیلی کم ترشی کلم خوردم یعتی ازون هس🥲🥲خسته شدم هی اینو بخور اینو نخور شیشه هم نمیگیره اصلا