برکههههههههههههه مدیر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 4667 عنوان مامانهای ک بچه ی رفلاکسی بزرگ کردین لطفا بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 64 بازدید | 20 پست تا چندماهگی بچتون بهتر شد؟من همه دارو ها از جمله اس امپرازول..دمپریدون..امتحان کردم بی فایدهالان فقط چندماهه فاموتیدین بهش دادم بهتر شده ولی باز امروز جهشی آورد بالا با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمیتواند از نیکی پشیمانت کند.. 1404/07/29 | 10:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برکههههههههههههه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 4667 اره راحت میخورهولی نمیدونم دوهفته اس چش شده شبااونجورکه راحت میخوابیدوتاصبح یباربیدارمیشپنمیخوابه اذ ... اخی عزیزم قطره های دلدردش و بده بهش اذیت میشه با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمیتواند از نیکی پشیمانت کند..
b8s2 عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 1135 اخی عزیزم قطره های دلدردش و بده بهش اذیت میشه میدم بازنمیدونم چش شده
night_diamond عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 14994 دیشب خیلی کم ترشی کلم خوردم یعتی ازون هس🥲🥲خسته شدم هی اینو بخور اینو نخور شیشه هم نمیگیره اصلا ترشی فکر نکنم اثری داشته باشه
فلفلییی1397 عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 20 عزیزم این لیست رو بمن داد دکتر داد نخورم/شیر و لبنیات گاوی .بادام زمینی .خربزه.ملون.بادمجان.انگور .مخصوصا لبنیات شیر و پنیر و ماست اینارو نخور بچه بهتر میشه
برکههههههههههههه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 4667 عزیزم این لیست رو بمن داد دکتر داد نخورم/شیر و لبنیات گاوی .بادام زمینی .خربزه.ملون.بادمجان.انگور .م ... عزیزم الان بچت بهتره؟از چندماهی بهتر شد؟ با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمیتواند از نیکی پشیمانت کند..
فلفلییی1397 عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 20 عزیزم الان بچت بهتره؟از چندماهی بهتر شد؟ تا یکسالگی صبر کن انشالهه بهتر میشه من الان دخرتم 7 سالشه هنوز که هنوزه شیر نمیخوره یا لبنیات سنتی بخوره مدام سک سکه میکنه