2777
2789

همسر من گوشش بدهکار نیست اصلا ب حرف من گوش نمیکنه هرهفته میخوره هر سری که میخوره قول میده دفعه بعدی درکار نباشه ولی بازم میخوره 

من نگران سلامتیشم

کسی این مشکل و با همسرش داره؟

🐻

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همسرم همینه مشکلی ندارمچ بسا ک دکترش هم چندتا ک رفته گفتن بخور مشکلی نداره

چند وقت پیش تو آزمایش چکاپش یذره آنزیمای کبدش بالا رفته بود نگران شدم ک بخاطر همینه

منم همسرم همینه مشکلی ندارمچ بسا ک دکترش هم چندتا ک رفته گفتن بخور مشکلی نداره

دکترش همون هایی نبودن که تو شیراز مشروب خورده بود و چند تاشون فوت شدن؟   😒😒😒

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

همسر من این مشکل داشت چند سال پیش هفته ای یکی دو بار با دوستاش انقد دعواش کردم شد ماهی یه بار بازم راضی نشدم شد فقط عروسی ها البته اونم راضی نبستم قصد دارم دوز خوردن مشروب تو عروسی هاشم کم کنم حالا این به کنار سیگارم میکشید انقددد گفتم گفتم ترک کرد وقتی که سیگار میکشید این چند سال یه بارم پیش من نکشید چون میدونس کنار نمیام با این قضیه که آخر تصمیم گرفت ترک کنه 

به خاطر سلامتیش 

شما هم استمرار داشته باشید بگو داغون میکنی پوستتو کبد کلیه همه چی تا کم کنه حداقل  

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

نه اصلا فکر خودتو مشغول نکن یه خورده از لحاظ مادی سنگین هست ولی معتادی نداره

معتادی نداشته باشه هم آسیب زاست

نمیدونم مردا چرا نمیخوان قبول کنن 

باید حتما یه بلایی سر سلامتیشون بیاد 

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

معتادی نداشته باشه هم آسیب زاستنمیدونم مردا چرا نمیخوان قبول کنن باید حتما یه بلایی سر سلامتیشون بیا ...

والا بخدا من 91تا حالا استفاده میکنم الا تنها چیزی که یه خورد سخت شده گرونیش هست 

یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه