2777
2789
عنوان

بلیت بگیرم همین الان برم یا بمونم و تحمل کنم یه هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 67 پست
باور کن بعضی از مامانا یا از روی سادگیشونه یا هم از بدجنسی، مامانای خوبی نیستن

بازم مامانه احترامش واجبه

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نروویکم طاقتتوببربالا حتماهمتون روتون فشار روحی روانی هست میدونم سخته ولی تحمل کن مادرتون هم شایدقلباپشیمونه واقعا

پشتش باش وآشتی کنیدجلوی دیگران مخصوصاهیچوقت نشون ندین قهرین

ممکنه ناراحت بشی ولی من تو و آبجیتو مقصر میدونستم و میدونم، شماها اصن موقعیت شناس نیستید اشتباه کردید بعد توقع دارید مادرتون بیاد عذرخواهی؟ بمون و عذرخواهی کن و کمک مادر باش، بحران حل میشه، بری فقط بدتر کردی همه چیو. از ما گفتن بود خودخواه نباشین انقد

آخه چه توقعیه تواین مهمونداری بیادغذاهم درست کنه ببره مدرسه نمیدونم چرااین بچه هایکم درک نمیکنن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

خوب الان بنظرم مادرت کمی تحت فشاره

الان شما و خواهرت باید شرایط رو بیشتر درک کنید

خود شما آماده میکردی برای خواهرت و بهش آموزش بده که بعضی وقتا شرایط اونجوری که میخواییم پیش نمیره

دوسه روز بمون یکم اوضاع اروم‌بشه بعد برو..من‌نمیدونم مهمون  چندروزه اومدن اونم‌برای کسی که جراحی قلب کرده دیگه چه کاریه..نمیدونن باید اطرافش خلوت وساکت باشه.تشنج وشلوغی نباشه.مگه چه کاری از دستشون برمیاد

پارسا پسرمامان😍

اول اینکه چرا مامانت بیاد از شما عذر خواهی کنه؟؟؟!!!الان شما که بزرگی و دانشجویی باید شرایط مادرت درک کنی،خانه داری،مهمان داری،رسیدگی به پدرت که مریضه و استرس جراحی پدرت همه رو دوش مادرت!!بعد خواهر کوچیکت میگه چرا جشنواره غذا شرکت نکردم؟!!اینهمه توقع از کجا میاد؟چون مادره باید همه چی به دوش بکشه؟!نمیشد شما برای خواهرت غذا درست کنی ببره؟؟نمیشه یه کم بزرگترها رو درک کنید؟!

درضمن جلوی مهمان باهم بحث نکنید،بذارید برای تنهایی خودتون!دلم برای مادرت سوخت،خدا کمکش کنه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
دوسه روز بمون یکم اوضاع اروم‌بشه بعد برو..من‌نمیدونم مهمون چندروزه اومدن اونم‌برای کسی که جراحی قلب ...

همون بگو اون بنده خدا الان هزار تا خرج داره اونا هم اومدن چیکار بیاید و چندساعت بمونید برید دیگه درک ندارن طفلک ماده هم خسته شده و عصبانی معلوم نیست به شوهرش برسه یا به مهمونها یا اورتهای این دو تا دختر بشنوه بیچاره دلم به حاله مادره واقعا سوخت 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

اول اینکه چرا مامانت بیاد از شما عذر خواهی کنه؟؟؟!!!الان شما که بزرگی و دانشجویی باید شرایط مادرت در ...

عااااا گل با کلامت 😘😘😘😘

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

بنده خدا مادرش اوضاع خوبی نداره..شوهرش میخواد عمل قلب بشه.مهمون داری کنه یا دعوای بچه ها رو سروسامون بده...دیگه این وسط جشنواره غذا دیگه قوز بالاقوزه‌‌..بنظرم استارتر به خواهرش کمک میکرد غذا برای مدرسه آماده میکرد..الانم بدون اینکه از دل همدیگه دربیارن نره خوابگاه.‌آشتی کنن بعد بره

پارسا پسرمامان😍

ما نمیتونیم درک کنیم چه فشاری روشون هست، ستون خونه مادره. ما اصن خیلی چیزا رو متوجه نمیشیم چحور هندل کردن و رفته، هیچکی دلسوزتر از نادر به بچه نیست تحت هر شرایطی حتی اگه بگیم بدترین مادر دنیا 

دوسه روز بمون یکم اوضاع اروم‌بشه بعد برو..من‌نمیدونم مهمون چندروزه اومدن اونم‌برای کسی که جراحی قلب ...

از ترس همین چیزا مجوریم مریضیامونم مخفی کنیم گاهی، اخه الان وقت مهمون اومدنه؟ چن روزه تلپ شدن اونجا. همینا کارو خراب کردن این مشکلات واس این مادر و بچه ها پیش اومده

همون بگو اون بنده خدا الان هزار تا خرج داره اونا هم اومدن چیکار بیاید و چندساعت بمونید برید دیگه درک ...

والا همینکه فک کنه شام و ناهار و صبونه چی درست کنه خودش یه مصیبته، وای چند رووووووزززززززز