2777
2789

یه پسری هست تو زندگیم دوسال میشه ک باهاش دوستم خیلی دوسم داشت و اولم خودش پیش قدم شد و همیشه هم بهم میگفت ولی بخاطر یه دروغ ک اونم خودم بعدش قبولش کردمو بهش گفتم ک دروغ گفتم کلن خاست منو از زندگیش حذف کنه منو دیگه نخاست و بهم گفت از چشام افتادی دیگ مث قبل باهام رفتار نمیکنه ولی من باورم نمیشه و هی اصرار کردم بهش ک نکنه اینکارو پشیمون میشه ولی میگ من پشیمون نمیشم و یاد اون دروغت میوفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا خط قرمزشون دروغه مثل شوهر من 

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

خب دروغت در رابطه با چی بوده...  یاد یه جوک افتادم که دو نفر باهم تو چت اشنا میشن بعد دو سال میخوان قرار بزارن همو ببینن. دختره به پسره میگه میگه میخوام قبل دیدن یه چیزی بهت بگم اعتراف کنم ناراحت نشی.  پسره میگه بگو اشکال نداره.  دختره میگه من پسرم.  😂😂😂😂 

حالا دروغ داریم تا دروغ تا دروغ شما چی بوده باشه

شاید بهونشه ...وگرن فرصت میداد

بعد اونهمه حرفی ک بهم زد فک میکنه من همیشه بهش دروغ میگفتم در صورتی ک من هیچوقت بهش دروغ نگفتم خودشم خوب میدونه بازم من خیلی اصرار کردم میگ بیا باهم حرف بزنیم ولی خیلی سرد باهام رفتار میکنه تا یچیز میگم باز همون حرفای قبلشو میزنه ک دیگه تمومه 

خب دروغت در رابطه با چی بوده... یاد یه جوک افتادم که دو نفر باهم تو چت اشنا میشن بعد دو سال میخوان ...

تو ب اینکه یکی سر ی کلمه حرف ک خودتم قبولش داری ک اشتباه کردی و معذرت خواهی هم کنی بزارتت کنار بهش چی میگی

بعضیا خط قرمزشون دروغه مثل شوهر من

یعنی هیچوقت از اول رابطتت بهش دروغ نگفتی اونم فقط نیم ساعت طول بکشه چون خودمم نمیتونم دروغ بگم اصن تابلو میشم براهمینم هیچوقت دروغ نگفتم این یه بارم نمیدونم چیشد بخدا