2777
2789
عنوان

کسی دوسش داشتم و دویم داشت بخاطر یه درپغ راحت ولم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 25 پست
تو ب اینکه یکی سر ی کلمه حرف ک خودتم قبولش داری ک اشتباه کردی و معذرت خواهی هم کنی بزارتت کنار بهش چ ...

من فکر میکنم اگر بخاطر یه مساله کوچیک داره اینجوری میکنه پس حتما بهونشه و کلا یا دلش رفته جای دیگه یا از اول دروغ گفته و دوست داشتنی در کار نبوده و تظاهر میکرده.  ولی شایدم داره محکم کاری میکنه که دیگه تکرار نکنی.  به هر حال پاپیچش نشو اصلا،  معذرت خواهیتو کردی دیگه اویزوتش نشو هر حور خودش میخواد چون التماس تو باعث میشه او پر رو تر بشه

یعنی هیچوقت از اول رابطتت بهش دروغ نگفتی اونم فقط نیم ساعت طول بکشه چون خودمم نمیتونم دروغ بگم اصن ت ...

ما ۶ ماه رفیق بودیم اون موقع گفتم اسم و فامیلمو و ‌... نمیخواستم پیدام کنه شهرمون کوچیکه

وقتی رفتیم تو رابطه تا الان که زنشم نه دیگه دروغ نگفتم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم اگر بخاطر یه مساله کوچیک داره اینجوری میکنه پس حتما بهونشه و کلا یا دلش رفته جای دیگه ی ...

میدونی اگ بهش اصرار کردم چون واقعن دوسش داشتم و خب واقعن نمیشه نمیتونم هیچکسو انقد دوست داشته باشم چطور میتونه ادم با یکی ک دوسش نداره زندگی کنه با اینک اومد خاستگاری ولی پدرمم زیاد راضی نیست و جواب منفی داد خاستگارم دارم خیلیم خوبه شرایطشون مامانمم دیگ نمیراره جواب منفی بدم 

ما ۶ ماه رفیق بودیم اون موقع گفتم اسم و فامیلمو و ‌... نمیخواستم پیدام کنه شهرمون کوچیکهوقتی رفتیم ت ...

شده تو رابطه دوران دوستی بهت بگه فلان جا نرو یا بخای بری یجا کار کنی مانعت بشه و باهات بحث کنه و بهت گیر بده اونم خیلی جدی 

شده تو رابطه دوران دوستی بهت بگه فلان جا نرو یا بخای بری یجا کار کنی مانعت بشه و باهات بحث کنه و بهت ...

اگر اینجوری بهت گیر میده کلا بزارش کنار 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
شده تو رابطه دوران دوستی بهت بگه فلان جا نرو یا بخای بری یجا کار کنی مانعت بشه و باهات بحث کنه و بهت ...

نه من از همون اول شاغل بودم معلم هستم میدونست 

زمان عقد هم حق کار رو گرفتم

این خود ما هستیم که معلوم میکنیم چور بامون رفتار بشه من شدیدا به این موضوع معتقدم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

نه من از همون اول شاغل بودم معلم هستم میدونست زمان عقد هم حق کار رو گرفتماین خود ما هستیم که معلوم م ...

خوبه اینجوری منم واسه آزمون استخدامی میخام بخونم امسال قبول نشدم ولی ایشالله که سال آینده قبول بشم به این شغل کاری نداری 

خوبه اینجوری منم واسه آزمون استخدامی میخام بخونم امسال قبول نشدم ولی ایشالله که سال آینده قبول بشم ب ...

قسمت آخر حرفتو متوجه نشدم

من تا وقتی استخدامی قبول نشدم اصلا تو رابطه نرفتم😅

منابع چیا خوندی چجوری من کتاب گرفتم ولی بنطرم خوب نیست منابعش

من دفترچه رو دانلود کردم هرچی منبع نوشته بود اصلش رو خوندم اوناهم پی دی اف خوندم و تست هم رایگان مسزدم

معلم هستم