2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم میگن اه مادرت گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 29 پست
عزیزم شما فک کردی من زندگیم خراب بشه میشینم نگاه میکنم خودش بره راحت زندگی تشکیل بده؟

میدونم خیلی اذیت شدی روانت کلا ریخته بهم 

دوست داری انتقام بگیری

ولی فقط خودتو داری عذاب میدی

همینطور که الان نمیتونی پیداش کنی نیم ساعت باش حرف بزنی همونطوری هم میره پی زندگیش

تشکیل زندگی هم بده بیچاره اون دختر بعدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دقیقا شب قبل عقد پشیمون شده بودم گفتم نمیخام گفت نمیشه مهمان اومده زشته مردم چی میگن و نذاشت برم ...

میدونم ولی باید اصرار میکردی تو هم توی رودربایستی گیر کردی نباید کوتاه اومدی هر دو مقصرید شاید تو بیشتر شاید اونا بیشتر شاید تو هرجور رفتار میکردی‌ واسه این گداها خرجم‌نمیکردی اینا همین بودن چون لنگه شون نبودی شایدم اگه خودتو میگرفتی براشون اینجوری نمیشد در کل هیچی ازش درنمیومد از این یارو تازه شده چیکار میتونی‌بکنی؟

جلبشو بگیر اذیتش کن 

خودش و پیدا نکنم خانوادش ک بیخ گوشمن 😄اتفاقا اینا باید درس عبرت بشن واسه همگان

اون شوهرت خیلی ادم پستی هست مثل ترسوها فرار کرده حتی مثل یه مرد نمونده حرفشو بزنه اینقدر ضعیف و ترسوهه

با یه وکیل خوب مشورت کن همینکه از ترس مثل موش‌خزیده تو سوراخ خوشحال باش خوبه لطف کرده بیشتر معطلت نکرده نامردی کردن چون نامردن نامردیم حدی داره تو فقط خواستی زن خوبی باشی الان منم مثل تو دلسوزم شوهرم باید بیاد طلاقم‌بده بخدا واگذارشون کن

با یه وکیل خوب مشورت کن همینکه از ترس مثل موش‌خزیده تو سوراخ خوشحال باش خوبه لطف کرده بیشتر معطلت نک ...

اخه میذونی خودش همیشه بهم میگفت تو خیلی دلت پاکه و مهربونی 

با وجود همه اینا طلاق برام خیلی زور داره