2777
2789

الان اون بدبخت شه تو زندگی شما تاثیر داره؟ 

بیخیال عزیزم تو عالم جوونی با یکی آشنا بودید به هر دلیل نشده، بقیه ی زندگیت رو بکن، تمرکزت رو بذار رو زندگی خودت. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اصن بلفرض ک من اجازه دادم باهام بازی بشه ینی اون بازی نکرده؟

من بایکی۵سال تو رابطه بودم.

قصدش ازدواج بود در اخر به بهونه اینکه من دختر متعهدی هستم  و دعوایی هستم [شغلم جوریه که با مردم در ارتباطم حالا یه وقتایی هست که مزاحمم میشن منم مجبورم از خودم دفاع کنم]ولم کرد.

بهش گفتم فلانی امیدوارم سرت بیاد،اشکت رو ببینم.

امشب متوجه شدم با بیل زدن تو سر باباش و باباش الان تو کماست.

ظاهرا سر زمین دعوا بوده.

منو میگی دختر؟؟بااینکه باباش گناه داره ولی ته  دلم خنک شد 

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
نه گف میخام بیام خواستگاری برو به خانوادت بگو گفتم باهم اشنابشیم بیشتر گف باشه دوماهی اشناشدیم تواین ...

وای بهتر که رفت

همچین ادمی ثبات اخلاقی نداشته

این فقط براش مهم بوده یه زنی بگیره

یهو یکی مثثثلا بهتر پیدا شده گفته ولش کن این بهتره

از اون بهترم بیاد اونو ول میکنه

شاهنامه اخرش خوشه

اره اگ اون بدبخت بشه میفهمم عدالتی هست

عزیزم هزاران نفر باهم آشنا میشن یا میشه یا نمیشه، دیگه ناراحتی نداره، انقدر ادما تو دوران نامزدی یا حتی عقد میفهمن باید جداشن و برن با یکی که باهاشون سازگاری داشته باشه. 

نمیشه گفت چون با من حرف میزد و عکس خونشونو میفرستاد دیگه باید باهام ازدواج میکرد،وعده ی دروغ داده، غلط بوده، شایدم طبق اخلاقای شما دیده نمیتونه منطقی بگه ما بهم نمیخوریم،اینکارو کرده، که بازم اشتباه کرده. اونم جوون بوده یکاری کرده.اصلا غلط ولی شما دیگه نباید پیگیر اون باشی برو دنبال زندگی خودت. گوربابای اون

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

کاش سرخودش میومد

اگر سرخودش میومد که ناراحت نبود.

الان داغوونه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
عزیزم هزاران نفر باهم آشنا میشن یا میشه یا نمیشه، دیگه ناراحتی نداره، انقدر ادما تو دوران نامزدی یا ...

منم توجونی هرکاربدی کردم سزاشو دیدم دلیل نمیشه 

من دنبال زندگی خودمم فقط امیدوارم الهی ک خدا واسش نسازه

منم توجونی هرکاربدی کردم سزاشو دیدم دلیل نمیشه من دنبال زندگی خودمم فقط امیدوارم الهی ک خدا واسش نسا ...

چی بگم امیدوارم خدا به دلت آرامش بده عزیزم 

اوفیییییی خوشالت

دوسال طول کشید.

تو هم مطمئن باش یجوری دلت خنک میشه

کاش خدا بمنم نشون بدا

میده گلم