دیگه این برام اثبات شد هرچی دنبال ی امید بودم کسی مثل خودم ضعیف بوده باشه و پرستاری قبول شده ندیدم همه پایه ها قوی و از اول هدفشون پزشکی بوده ک پرستاری قبول شدن چقدر تجربی رقابتش سخته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم بنظرت برا من امیدی هست؟ پایم ضعیفه برا فیزیوتراپیپولم ندارم زیاد هزینه نمیتونم کنم در حد خریدن ...
در واقع برا کنکور بنظرم بهترین منبع همون کتاب تسته، استمرار داشته باش تو درس خوندنت، حتما میشه هیچ ربطی هم به پایه ضعیف نداره همکلاسی من از سال دوازدهم جدی درس خوند رتبهاش شد ۷۰۰ منطقه دو، دوستم بعداز ۴ سال دوری از درس یه سال خوند با وجود اینکه سرکار میرفت شد ۱۵۰۰ منطقه دو
گلم شما از کی شروع کردی کلا شماهم پایه ات قوی بود؟
نه راستش پایه قوی نداشتم، متوسط بودم، بنظرم ربطی به پایه و اینچیزا نداره به باور کردن خودت و از ته دل خواستنه، من از ته دلم نخواستم دندونپزشکی قبول شم بخاطر همین خیلی از تایمامو میخوابیدم، اگه از همون تایما استفاده میکردم الان داشتم آماده میشدم واسه دندونپزشکی، من از ۴۳ هزار به رتبه قابل قبولی که باهاش میشد پرستاری قبول شد رسیدم، با وجود اینکه از وقتم درست استفاده نکردم، اگه کرده بودم الان اینجا نبودم
من امسال فرهنگیان قبول شدم بهم گفتن از کنکور محرومی، بخاطر همین تو انتخاب رشته همهی رشته هارو زدم هوشبری قبول شدم، چون روزانه قبول شدم از کنکور ۴۰۵ محرومم، اجازهی شرکت در کنکور ندارم