2777
2789
عنوان

همه اینایی که پرستاری قبول شدن از اول پایه قوی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 108 پست
قلمچیه ن هنوز داغونه بقیه درسا بزور فیلم میتونم ازمون بزنم قبلا نمیفهمیدم چطور تست بزنم گزینه هارو چ ...

قلمچی هم خوبه، زیست قلمچی از پارسال سطحش داره میاد پایین، تو که داری فرهمند میبینی ماز بزن همینا باعث پیشرفتت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴۰ زدم هوشبری تیپ ۱ قبول شدم، موندم واسه ۴۰۶ یا اگه مجوز بدن ۴۰۵، دیگه رشته های تاپ قبولیش سخته م ...

عزیزم بنظرت برا من امیدی هست؟ پایم ضعیفه برا فیزیوتراپی

پولم ندارم زیاد هزینه نمیتونم کنم در حد خریدن کتاب تست 

دانشگاه شهریه پردازم نمیتونم..اصلا خیلی نا امیدم

عزیزم بنظرت برا من امیدی هست؟ پایم ضعیفه برا فیزیوتراپیپولم ندارم زیاد هزینه نمیتونم کنم در حد خریدن ...

در واقع برا کنکور بنظرم بهترین منبع همون کتاب تسته، استمرار داشته باش تو درس خوندنت، حتما میشه هیچ ربطی هم به پایه ضعیف نداره همکلاسی من از سال دوازدهم جدی درس خوند رتبه‌اش شد ۷۰۰ منطقه دو، دوستم بعداز ۴ سال دوری از درس یه سال خوند با وجود اینکه سرکار می‌رفت شد ۱۵۰۰ منطقه دو 

در واقع برا کنکور بنظرم بهترین منبع همون کتاب تسته، استمرار داشته باش تو درس خوندنت، حتما میشه هیچ ر ...

حس میکنم دیره نمیدونم نا امیدم هم کلیپ باید ببینم هم تست هم نهایی وقت نمیکنم

گلم شما از کی شروع کردی کلا شماهم پایه ات قوی بود؟

نه راستش پایه قوی نداشتم، متوسط بودم، بنظرم ربطی به پایه و اینچیزا نداره به باور کردن خودت و از ته دل خواستنه، من از ته دلم نخواستم دندونپزشکی قبول شم بخاطر همین خیلی از تایمامو می‌خوابیدم، اگه از همون تایما استفاده میکردم الان داشتم آماده میشدم واسه دندونپزشکی، من از ۴۳ هزار به رتبه قابل قبولی که باهاش میشد پرستاری قبول شد رسیدم، با وجود اینکه از وقتم درست استفاده نکردم، اگه کرده بودم الان اینجا نبودم

مجوز؟ یعنی محروم شدید چرا

من امسال فرهنگیان قبول شدم بهم گفتن از کنکور محرومی، بخاطر همین تو انتخاب رشته همه‌ی رشته هارو زدم هوشبری قبول شدم، چون روزانه قبول شدم از کنکور ۴۰۵ محرومم، اجازه‌ی شرکت در کنکور ندارم