2777
2789
عنوان

بنظرتون برگردم پیش شوهرم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 83 پست
نه اینجور ادمی نیست که بگه ولی الان تو دلش میگه خودش رفت و برگشت

شما پاشو برو 

کامنت های بالاترتو دیدم گفته بودی همیشه میومد دنبالم امشب نیومد

منم قبل اینکه این کامنتتو ببینم برات نوشتم برو سره جات و نباید جدا بخوای کم کم عادی میشه و باعث سردی رابطه میشه

الان امشب استارتش خورده که نیومده دنبالت دیگه به این کارت عادت کرده تا اوضاع رو بدتر نکردی برگرد سرع جات

آواکادو سایت🥑                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو برو نکن اینکارااتو بحث همه جا هست دشمن ک نیستین زن شوهر دعوا کنن ابلحان باور کنن

بابا کاش شوهر داشتم با اون بود

مجردم با خانوادم دعوا کردم

خواهرمو انداختم بیرون گفتم خودم تنها میخوابم اینجا

خودت باشی برمیگردی واقعا؟ متاهلی؟

من متاهلم دوتام بچه دارم همممیشه من رفتم سمتش همیشه من معذرت خواستم هیچ وقت بد ندیدم اون مرد بود اخلاقش میدونم غرور داره نمیاد ولی من همیشه رفتم غریبه نیس ک غرورم له بشه یا خجالت بکشم و پشیمون هم نیستم ازین کارم 

عشقممممم فقط امین ❤️

بابا کاش شوهر داشتم با اون بودمجردم با خانوادم دعوا کردمخواهرمو انداختم بیرون گفتم خودم تنها میخوابم ...

عاااا خب خواهر بود ک ولشکن بابا طبیعی تر برو خخخ

عشقممممم فقط امین ❤️

الان کلی گریه کردم که نیومد دنبالم

عزیزم ببین الان خیلیا گفتن برگرد ولی من میگم برنگرد بختب ولی بار بعدی تو دعوا دیگه جاتو ترک نکن ‌ الان برنگرد بزار به یه بهونه دیگه اشتی کن فردا .  کشش نده ولی الان برگردی بدتر میکنه  

در دنیایی که همه می خواهند ملکه یا فرشته دیگران شوند تو ملکه و فرشته خودت باش نه دیگران❤️🫠️ 

پاشو برو بزور خودتو بکن تو بغلش بعد اگه تعجب کرد و چیزی گفت با لحن طلبکار بگو ها چیه خوابم نمیبره تنهایی 😒

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
طاقت بیار بابا🤣آبرو زنا رو بردی،نخواب یه شب خو😅

اخه همیشه اون اومده امشب هم دعوا نشد یه بخث کوچیک بود بعد رفت پتو خودشو اورد مال منو نیورد منم ناراحت شدم اومدم تو اتاق جدا

برو پیشش بخواب اخه ادم مگ جای خوابشو عوض میکنه..این کارا سردی میاره پاشو بروالان آرومم شدی بهتره

ما مجردا که بالش بغل میکنیم تکلیف چیه😂

حال را نباید پرسید!!! باید فهمید...

بستگی به شوهرت داره و اینکه دعوا تقصیر کی بود 

مامان من همیشه بهم سپرده بود به هیچ وجه جامو عوض نکنم ولی شوهرم تا تقی به توقی میخوره عین بجه ها جاشو عوض میکنه 

هر بارم بعد اشتی میگه دیگه نمیکنم ولی بازم همونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40