2777
2789
عنوان

بنظرتون برگردم پیش شوهرم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 83 پست
سه باره دارم به بهونه اب میرم تو هال ولی باز پشیمون میشم برم پیشش غرورم اجازه نمیده

دیگه به روش هم نیار،احیانا فردا یاالان چیزی گف،بگو به بزرگی خودم بخشیدمت،دیگه چی میشه کرد

زندگی میدون جنگ نیسکه،آرامش مهمه،ازهم آرامش بگیرید بهم آرامش بدید

وگرنه قهرو دعوا از دست همه برمیاد هنر نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم دیروز مشکل تورو داشتم با شوهری بحثمون شد اخر شب رفتم اتاق بچه ها دخترمو خابوندم خودمم خاستم بخابم خابم نگرفت پا شدم رفتم اتاق خودم چون نخاستم سردی یا جدایی تخت واسمون عادت بشه

رفتم یه طرف تخت اونم بیدارشد دید رفتم پیشش مثلا ک خابه پاها دستاشو مینداخت روم 😂 تا صبح همینجوری بغلم میکردو هرچی پس زدم احرش با بعل خابیدیم صبح  رفت سر کارش منم هیچی نگفتم اما بعدش حرفیدیم  و اینم بگم رو اخلاق شوهر هم خیلی تاثیر داره و اینک 

کلا هیچ وقت جاتو جدا نکن هیچ وقت میتونی همون جا قهر یا ناراحت باشی اما پیشش 

اینجوری واستون چیز عادی میشه ک هرچی اتفاقم بیوفته جاتونو جدا نکنین ک انشالله نمی افته عزیرم الانم پاشو سر جات بخاب 

عزیزم منم دیروز مشکل تورو داشتم با شوهری بحثمون شد اخر شب رفتم اتاق بچه ها دخترمو خابوندم خودمم خاست ...

منم اومدم پیشش دوس دارم با پشت دست بخوابونم دهنش از هفت خواب بپره

منم اومدم پیشش دوس دارم با پشت دست بخوابونم دهنش از هفت خواب بپره

😂😂😂😂 عالیه بعد بیشتر میتونی دعوا کنی 😂😂😂

عزیزم واقعا میگم قدر اینروزارو بدونین نمیگم پروش کن ها😂

اما قهرو جدایی کش ندین بخدا راحتره