2777
2789
توییه شهری زندگی میکردم همیشه یکی به اسم صدام میزد برمیگشتم کسی نبود به طرف صدا میرفتم که جلومو گرفت ...

مامان منم صدا می‌شنوه که صداش میکنن مثلا پدر مادرش و مادربزرگم که فوت شدن،یه شب خواب بود دیدم بلند شد راه افتاد که بابام داره صدام می‌کنه پشت پنجرست بزارید برم پیش بابام،ولی اونا از ما بهترون هستن بری دنبالش می‌برند میکشن ادمو من شنیدم،مامانم. و هنوز صدا میزنن چندین ساله😔

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

کاسه اب گرفتم ریختم روی اون کوتوله ه یواش یواش  انگار در حال جون دادن بود ولی یه جور دیگه مرد کم  کم اب شد و نیست شد 

اون اقا وقتی اینو دید یه چیزی زمزمه کرده بود که اون ترس وجودشو گرفته بود

بعد اون اقا گفت هیچ وقت زیر درخت توت نخوابی توی حیاط تون درخت توت نباشه هیچ وقت 

حالا من از شما سوال دارم چرای توی حیاط خودش درخت توت بووووووددددد؟؟؟؟

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههه🥲🥲

خداشاهده هیچیشو دروغ نگفتم الان دارم مینویسم هم یادش میفام میخوام سکته کنم خیلی از این تعریف کردن وحشتناکتر بود بخدا 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

خداشاهده هیچیشو دروغ نگفتم الان دارم مینویسم هم یادش میفام میخوام سکته کنم خیلی از این تعریف کردن وح ...

نه من باور کردم. خواب ک دست خود آدم نیست و میتونه تعابیر مختلفی داشته باشه.

خیلی دوس دارم معبر خوب پیدا کنم چون خوابام اکثرا تعبیر دارن و ب واقعیت تبدیل میشن

چقدر عجیب بود خوابت. دنبال تعبیرش نرفتی؟

نه فقط بعد از اون خواب دیگه کسی منو تو بیداری صدا نزد 

میگفتن اگه دنبال صدا میرفتی تو رو برای همیشه میبردن سربه نیست 

نه فقط بعد از اون خواب دیگه کسی منو تو بیداری صدا نزد میگفتن اگه دنبال صدا میرفتی تو رو برای همیشه م ...

دور از جون. انگار اون مرد ک‌ ب خونش راهت داد، فرشته نجاتت بود و اون کسی هم ک صدات میکرد همون مرد کوتاه زشت بود

نه من باور کردم. خواب ک دست خود آدم نیست و میتونه تعابیر مختلفی داشته باشه. خیلی دوس دارم معبر خوب پ ...

خوابای من شاید نباید بگم اول من خواب میبینم بعد خبرش میرسه که اصلا برام تعجب نداره 

دور از جون. انگار اون مرد ک‌ ب خونش راهت داد، فرشته نجاتت بود و اون کسی هم ک صدات میکرد همون مرد کوت ...

شخصیت اون کوتوله اصلا مشخص نشد که مرده یا زن یا چی اصلا جانور بود چی بود ولی اون اقایی که کمکم کرد خیلی نورانی و سفید پوش و خیلی لباسش تمیز بود 

.اره من قبل هر اتفاقی خوابشو می بینم حالا نمیدونم همه همینجورن یعنی طبیعی هست ؟

شخصیت اون کوتوله اصلا مشخص نشد که مرده یا زن یا چی اصلا جانور بود چی بود ولی اون اقایی که کمکم کرد خ ...

نه همه نیستن. فقط یه عده این مدلین. البته من خواب عجیب ندیدم اما خوابی دیدم ک بعدا تعبیر شده

چون این قضیه تکرار شده و دیگه عادیه برات

منظورم تو اطرافیان بود وقتی کسی میمیره مریضه عروسی داره حامله هست یا به دنیا میاد همونو تو خواب میبینم قبل اینکه فامیل خبر بدن بگن 

منظورم تو اطرافیان بود وقتی کسی میمیره مریضه عروسی داره حامله هست یا به دنیا میاد همونو تو خواب میبی ...

وااااییییی یعنی تک تک اتفاقا رو قبل واقعیت میبینی یا فقط بعضیاشون؟