2777
2789
وااااییییی یعنی تک تک اتفاقا رو قبل واقعیت میبینی یا فقط بعضیاشون؟

نه بعضی هاشونو من خواب میبینم بعد مثلا مامانم زنگ میزنه میگه فلانی مریضه رفته بیمارستان بستری بوده حالا من ۳ شب قبل خواب دیدم طرف توی اتاق دراز کشیده بود میگفت چرا نمیزارین من بخوابم  حالا توی همون اتاق پر زن چادر مشکی نشسته بودن 

بعد که مامانم میگفت خیلی حالش بد بوده فکر نمی کردن زنده بمونه و اینا

من برام عادی هست چون همون چیزی که به عنوان خبر به من میدن و توی خواب قبلا دیدم !

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه توانایی خاصیه ک تو داریش

میگن نباید این چیزا رو برای کسی تعریف کنی وگرنه دیگه اتفاق نمی افته 

ببخشید لگه ترسوندمتون لود یا اگه اذیت شدین  از خوندن ش 

حلال کنین 

حالا یه چیز بگم بخندی 

من تایپ میکنم و همزمان سوالهای شوهرمو هم جواب میدادم  فیلم نگاه میکنه 

یعنی مغزم  پوکید نزاشت ببینم دارم چی تایپ میکنم 😂

شبت بخیر گلم 😙

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

میگن نباید این چیزا رو برای کسی تعریف کنی وگرنه دیگه اتفاق نمی افته ببخشید لگه ترسوندمتون لود یا اگه ...

نه عزیزم چ حرفیه. لذت بردم از هم صحبتی باهات. چ خوب ک ذهنت چند بعدیه و میتونی همزمان چندتا کار انجام بدی اما من این مدلی نیستم.

نترسیدم واقعا. مرسی ک برای تاپیکم وقت گذاشتی. شب تو هم بخیر🥰

دانشجو بودیم تو شهری با هزار کیلومتر فاصله از شهرمون یه دوست خوابگاهی داشتم ۴ سالی ازم کوچیکتر بود ا ...

خداروشکر  بخیر گذشت 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بگو من باور میکنم😄

گربه ی سیاه بالای درخت توت بود من رفتم دیدمش وحشت کردم دادزدم خواهرمو صدازدم تا خواهرم بیاد اومد پایین ولی داشت کش میومد یعنی پاهاش هنوز رو شاخه بالایی بود ولی داشت میرفت پایین و دستاش به زمین رسید جیغ زدم تا خواهرم بیاد کلا نیست شدش

گربه ی سیاه بالای درخت توت بود من رفتم دیدمش وحشت کردم دادزدم خواهرمو صدازدم تا خواهرم بیاد اومد پای ...

اگه نظرات این تاپیکو بخونی. یکی گفته ک درخت توت تو خونه نباید باشه. شاید واسه همونه

اگه نظرات این تاپیکو بخونی. یکی گفته ک درخت توت تو خونه نباید باشه. شاید واسه همونه

واقعااااخانمای عزیز خواستید کسیو از خواب بیدارکنید دیدید خوابش عمیقه یه بسم الله بگید بعد بیدارش کنید من درحدی خوابم عمیق بود با درد بیدار شدم و نگو خواهرم صدام میکرده نمیفهمیدم بعد با لگد زده بهم بعداون دیگه حالم خوب نبود و این اتفاقا برام افتاد تا یه دعای خوب برام نوشتن درست شدم

کوچیک بودم تو اتاقم تنها بودم سر ظهر بود مامان بابام خواب، یه سایه آبی خیلی خوش رنگ ک نیمرخ یه خانوم بود قشنگ و اروم از جلوم رد شد، هیچ وقت حتی ب مامانمم نگفتم، حس ترس و اینام نداشتم فقط یکم متعجب شدم